понеділок, 23 червня 2008 08:43

Сієнна Міллер і Кіра Найтлі змагаються, хто худіша (ФОТО)

 
Голлівудські актриси Сієнна Міллер і Кіра Найтлі завжди готові пожертвувати апетитом ради успіхів на професійному терені. На прем"єрі нового фільму "На краю любові" (Edge of Love), що пройшла на міжнародному кінофестивалі в Едінбургу, зоряні подружки продемонстрували свої худосочні фігури. Не дивно, якщо в недалекому майбутньому у Міллер також запідозрять анорексію.

Для фотосесії на червоній килимовій доріжці Міллер наділа оригінальне чорне плаття від Jasmine de Milo і чарівного казанка, а Найтлі - комбінезон і кардіган від Chanel. На прем"єрі 26-річна Сієнна призналася, що в захваті від колеги і ще не зустрічала такої приємної дівчини, як Кіра.

Варто відзначити, що у фільмі зоряні подружки грають непримиренних суперниць. Міллер виконала роль Кейтлін Макнамара, дружини Томаса, у той час Найтлі грає Віру Філліпс - юнацьку любов поета, яка приїхала відстоювати свої на нього має рацію.

Тим часом, Найтлі стала головною зіркою вечора, тим більше що сценарій до фільму написала мати актриси, Шарман Макдональд, причому, спочатку роль Кейтлін призначалася саме Кірі. Журналісти з цікавістю ставили дівчині питання з приводу її нових проектів і закінчення співпраці з модним будинком Chanel. Не дивно, адже 23-річна Кіра зараз - фаворитка Голлівуду: після фільму "Гордість і упередження" у неї з"явився Оскар", а після трилогії "Пірати Карібського моря" - натовп відданих фанатів, відзначає ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Сієнна Міллер і Кіра Найтлі змагаються, хто худіша (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути