понеділок, 28 серпня 2017 14:45

Схудла на 25 кг Наталя Могилевська з тріумфом повернулась на "Танці з зірками"
56

Шоу "Танці з зірками" повернулось на українське телебачення
Фото: Прес-служба
Шоу "Танці з зірками" повернулось на українське телебачення
Шоу "Танці з зірками" повернулось на українське телебачення
Шоу "Танці з зірками" повернулось на українське телебачення
Шоу "Танці з зірками" повернулось на українське телебачення

На телеканалі "1+1" відбулася прем'єра оновлених "Танців з зірками".

Перший прямий ефір "Танців з зірками" став найкращим продуктом серпня як за аудиторією 18-54, вся Україна (рейтинг - 5,8%, частка - 19,3%), так і за аудиторією 18-54, міста 50К+ (рейтинг 6,9%, частка - 23,8%). Програма стала лідером у слоті зі значним відривом від конкурентів.

Прем'єрний випуск проекту відкрив один з суддів "Танців із зірками" співак та тренер "Голосу. Діти-4" MONATIK із запальним танцювальним номером під хіт Vitamin D, у якому взяли участь колеги співака у проекті всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма, а також усі учасники шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталю Могилевську 3 місяці вмовляли повернутися у "Танці з зірками"

Перший прямий ефір провела легендарна пара ведучих - співачка та тренер "Голосу країни-7" Тіна Кароль та Юрій Горбунов, а співведучим Юрія у проекті став Володимир Остапчук, ведучий цьогорічного "Євробачення". Володимир зустрічатиме учасників на зірковому балконі одразу після їхніх виступів та першим дізнаватиметься враження та переживання артистів.

На головний паркет країни першим вийшов популярний актор на режисер Ахтем Сеітблаєв. Партнеркою артиста стала переможниця першого сезону проекту Олена Шоптенко. Зіркові учасники вразили глядачів телеканалу "1+1" та суддів яскравим пасодоблем під сучасну пісню гурту Woodkid Run Boy Run.

Цікаво, що Ахтем зізнався, що на участь у шоу погодився заради своїх донечок і кожний танець присвячуватиме саме їм.

"Ахтем, ви стали для мене справжнім відкриттям шоу. Ви з Оленою доповнюєте одне одного і дійсно пов'язані червоною ниткою пристрасті", - прокоментував MONATIK.

У сумі від суддів пара отримала 21 бал із 30 можливих.

Пару популярній співачці та тренеру "Голосу. Діти-4" Наді Дорофеєвій склав танцівник Євген Кот, який володіє майже всіма стилями танцю. Учасники вразили суддів "Танців з зірками" пристрасним виконанням хіп-хопу, а Влад Яма навіть почав хвилюватися за шлюб співачки з популярним співаком Володимиром Дантесом:

"Цей сезон значно кращий, ніж 10 років тому. Мене зараз переповнюють емоції. Це був неймовірний та дуже гарячий хіп-хоп. Надю, я не заздрю твоєму чоловікові", - сказав Влад Яма.

Від суддів пара отримала 26 балів.

Актор та учасник "Ліги Сміху" Юрій Ткач вийшов на паркет з чемпіонкою України з танцювальної дисципліни Funky Ілоною Гвоздьовою. Цікаво, що у школі актор кілька років займався танцями, а його дружина є чемпіонкою з бальних танців. За час тренувань актор навіть схуднув на 5 кг. Зіркова пара вразила глядачів запальною постановкою у стилі "бродвейський джаз".

За виступ танцівники отримали 20 балів.

Пару "суперблондинці" Олі Полякові склав хіп-хоп танцівник Степан Місюрка. Популярна співачка вийшла на головний паркет країни у відвертому вбранні "анаконди" та приголомшила всю країну поп-джаз виступом.

Від суддів зіркова пара отримала 15 балів.

Партнеркою ведучого тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова стала Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко. Дмитро виїхав на головний паркет країни на власному ретромотоциклі та виконав чуттєву румбу з найкрасивішою дівчиною країни.

Суворі судді "Танців з зірками" оцінили виступ пари у 13 балів.

Наталя Могилевська разом зі своїм новим партнером, фіналістом відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Нідерландів Ігорем Кузьменко, вразила глядачів телеканалу "1+1" аргентинським танго. Популярна співачка не тільки продемонструвала чудову спортивну форму та розповіла, що схудла на 25 кг, а й зізналась, що вирішила відкрити фонд імені Олексія Літвінова:

"Я хочу згадати першого суддю "Танців з зірками" Олексія Литвинова, якого сьогодні немає з нами. Ця людина зробила для бального танцю дуже багато: він відправляв дітей на навчання за кордон, допомагав їм вступати до інститутів та навіть відкрив власну школу танцю. Олексій Літвінов навчив мене перемагати біль та дивитись у вічі страху: в його серці жила велика любов до танцю. Всі знають, що мені пропонували зайняти четверте місце в журі, але у моєму серці це місце назавжди залишиться за Олексієм. Саме тому я вирішила відкрити фонд на його честь, а його чемпіони та учні зі всього світу мене підтримують. Пам'ятайте, потрібно поважати вчителів, бути вдячними батькам, не боятися кохати і не соромитися танцювати, особливо, якщо це твоя найбільша мрія", - сказала співачка.

Цікаво, що для виступу Наталя обрала відверту чорну сукню, у якій 10 років тому знялась у кліпі "Этот танец".

Наталя Могилевська та Ігор Кузьменком від суддів "Танців з зірками" отримали 26 балів.

Пару українському шоумену Олександру Скічку склала майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук. Через декілька тижнів популярний ведучий планує зіграти весілля, тому свій перший в житті джайв присвятив нареченій Лізі.

Судді проекту Катерина Кухар, Влад Яма та MONATIK оцінили виступ пари у 20 балів.

Зірковий психолог Наталя Холоденко разом зі своїм партнером та призером чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталієм Загоруйко зачарували глядачів телеканалу "1+1" ніжним вальсом:

"Я хочу надихнути всіх українок не відмовлятись від своєї жіночності. Я вирішила повністю змінити своє життя та першою подати приклад всій країні", - сказала психолог.

Наталя підкорила серця не тільки глядачів, а й найсуворішу суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар:

"Я розумію, як вам було важко. Ви вийшли на сцену та сяяли, як сонечко", - поділилась відома балерина.

Судді оцінили виступ Наталі та Віталія у 26 балів.

На головному паркеті країни співачка Камалія разом з чемпіоном України з бальних танців Дмитром Жуком виконала запальну самбу під живе виконання оркестру та учасника "Голосу країни" Антоніо Гомез Круза і зізналась, що хоче зруйнувати негативні стереотипи про себе.

"Ви не злякались та вийшли на паркет. Я впевнений, що наші глядачі побачать вас абсолютно іншою людиною, такою ніжною, як у житті. Я у вас вірю та дякую за чудовий виступ", - підтримав співачку MONATIK.

Цікаво, що прикраса з пір'я Камалії важила 5 кг.

За виcтуп пара отримала 16 балів.

Співак та тренер "Голосу країни-7" Сергій Бабкін приголомшив всю Україну: партнеркою улюбленця публіки стала його дружина Сніжана. Виявилось, що артистка 15 років займалась бальними танцями під керівництвом судді першого сезону "Танців з зірками" Олексія Літвінова, після чого віддала перевагу роботі в театрі та покинула заняття.

"Для мене буде великою честю вчитись танцювати у дружини. Особливо цікаво дізнаватись щось нове про людину, яку знаєш і кохаєш багато років. Любов повинна жити на паркеті", - зізнався співак.

Перший сімейний дует "Танців з зірками" вразив чуттєвим контемпорарі не тільки глядачів, а й суддів: пара отримала 28 із 30 можливих балів та посіла перше місце в турнірній таблиці.

Завершила перший прямий ефір "Танців з зірками" популярна співачка та тренер "Голосу країни-7" Тіна Кароль спеціальним шоу-номером із всеукраїнського туру на підтримку нового альбому "Інтонації" та презентувала нову пісню "Дика вода". Також співачка порадувала глядачів телеканалу "1+1" виконанням свого хіта "Сдаться ты всегда успеешь" та одразу після виступу відправилась у тур Україною.

Під час прем'єрного випуску "Танців з зірками" жодна пара не залишила паркет. Щоб визначити танцювальний рівень пар під час першого прямого ефіру бали танцівникам виставляла тільки суддівська трійка, а глядацьке голосування розпочнеться з другого прямого ефіру. Хто із зіркових учасників залишить проект, стане відомо за сумою результатів глядацького голосування та балів професійного журі у кінці другого прямого ефіру.

Зазначимо, що учасники "Танців з зірками" виступали під живе виконання оркестру та вокалістів "Голосу країни" Віри Кекелії, Інгрет Костенко, Романа Дуди, Павла Палійчука, Марти Адамчук та Антоніо Гомез Круза.

Зараз ви читаєте новину «Схудла на 25 кг Наталя Могилевська з тріумфом повернулась на "Танці з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути