Ексклюзиви
понеділок, 21 серпня 2017 10:23

Наталю Могилевську 3 місяці вмовляли повернутися у "Танці з зірками"
14

"Танці з зірками" здивують зірковим складом
Фото: Прес-служба
"Танці з зірками" здивують зірковим складом
"Танці з зірками" здивують зірковим складом
"Танці з зірками" здивують зірковим складом
"Танці з зірками" здивують зірковим складом

27 серпня о 21.00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра оновленого проекту "Танці з зірками". Кожен бажаючий зможе на власні очі побачити перший ефір розважального проекту країни, придбавши квитки на прямі ефіри.

Шоу підкорило мільйони українців 10 років тому і сьогодні повертається оновленим і близьким аналогічному американському та британському форматам.

"Це не буде лише бальна хореографія, ми ще покажемо Vogue, хіп-хоп, contemporary, бродвейський джаз та інші стилі танцю. Світ танцю розвивається і ми хочемо показати його нові грані", - говорить хореограф Руслан Махов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довгонога Оля Полякова у купальнику готується до "Танців з зірками"

Творці проекту обіцяють, що на шоу буде складатися 70% з бальної хореографії, але у більш сучасному варіанті.

У проекті "Танці з зірками" свої хореографічні здібності продемонструють: співачка і тренер "Голосу. Діти-4 "Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, актор і учасник "Ліги Сміху" Юрій Ткач, співачка і тренер "Голосу. Діти-4" Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталія Холоденко, співачка Камалія і "суперблондинка" Оля Полякова, співак і тренер "Голосу країни-7" Сергій Бабкін.

"З кожним артистом тривали інтенсивні переговори. Ми зрозуміли, що маємо повернути легенду і познайомити глядача з новими артистами. Другий сезон неможливий без повернення попередніх героїв. Тому я зустрівся з Наталею Могилевською і важче за всіх було вмовляти саме її. Наші перемовини тривали 3 місяці. Ми роздивлялись різні варіанти: Наталя хотіла вести шоу, бути у журі, але остаточно все ж таки вирішили вийти на паркет і кинути виклик самій собі. Могилевська фанатично тренується щодня по 12 годин. У нас досі триває кастинг партнерів для неї, тому це найголовніша інтрига, з ким за тиждень Наталя вийде на паркет. Але з іншими зірками були теж цікаві перемовини", - розповів Gazeta.ua креативний продюсер проекту Володимир Завадюк.

Танцівники, які за словами творців проекту, є зірками українського танцю, не знали наперед, з ким з відомих особистостей будуть танцювати, тому їхні знамениті партнери стали для них сюрпризом. Лише днями стало відомо ім'я останнього учасника проекту, Сергія Бабкіна. Він зараз перебуває у відпустці та, незважаючи на це, активно готується до "Танців". Для Бабкіна, як і для деяких інших учасників будуть у новинку певні види танцю. Професійні танцівники розповіли, як допомагають виходити із зони комфорту своїм менш досвідченим партнерам.

"У парі, коли ми репетируємо, ми команда, підтримуємо одне одного. У спорті кажуть: "Твої друзі - партнер і паркет", тож наша задача показати, що ми на боці партнерів, в даному випадку зірок, ми постійно їх маємо захищати, створювати комфорт і робити все у задоволення, і в цьому весь секрет. Наше завдання показати, що немає нічого неможливого", - говорить Олена Шоптенко.

В рамках #танціззіркамиchallenge протягом декількох місяців найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу передавали одна одній танцювальну естафету, публікуючи яскраві та кумедні відео у своїх соціальних мережах, і таким чином запрошуючи артистів до участі у "Танцях з зірками" на телеканалі є"1+1".

Оцінювати запальні танці учасників проекту будуть улюбленець публіки і тренер "Голосу. Діти-4" MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма.

Юрій Горбунов знову буде ведучим легендарного проекту, ім'я іншого співведучого поки тримається у секреті.

Зараз ви читаєте новину «Наталю Могилевську 3 місяці вмовляли повернутися у "Танці з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути