понеділок, 26 березня 2007 10:54

Сергій Жигунов офіційно розлучився

Російський актор Сергій Жигунов офіційно розлучився зі своєю дружиною, залишивши їй і своїм дочкам дві квартири в Москві. Крім того, Жигунов виплатить відступні і в майбутньому забезпечуватиме рідну дочку, покриваючи всі витрати на її освіту і можливе лікування. За словами адвоката актора, собі Сергій Жигунов залишив заміський будинок.

Анастасія Заворотнюк, з якою у Сергія Жігунова, романтичні відносини, сприйняла інформацію про завершення шлюборозлучного процесу спокійно. І, напевно, вже почала готуватися до весілля.

"Знаєте, до стелі не стрибаю, чесно скажу. Ну, така процедура, загалом, досить формальна", - повідомила Заворотнюк .

За її словами, Жигунов також сприйняв розлучення спокійно. "Це вже давно очікувана подія", - додала героїня "Моєї прекрасної няні".

Жигунов, у свою чергу, заявив, що їх з Анастасією Заворотнюк "історія любові, звичайно ж, матиме продовження". "Що стосується наших відносин з Настею, то ми не розлучилися. І не у сварці. У нас все добре. Зараз приїхали з Пітера до Москви із зйомок", - повідомив актор.

Ініціатором розлучення став Сергій Жигунов, який наприкінці 2006 року звернувся із заявою в один з судів. Жигунов розраховував на швидке розлучення, проте процес затягнувся на кілька місяців. У результаті лише зусиллями адвоката актора справу було закрито, а шлюб актора розірваний, пише Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Жигунов офіційно розлучився ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути