середа, 27 травня 2009 12:18

Ще одну голу Карлу Бруні продадуть на аукціоні (ФОТО)

Наступного тижня в Берліні відбудеться аукціон, де буде продана ще одна фотографія голої першої леді Франції Карли Бруні.

Знімок був зроблений в 1994 році в розпал модельної кар"єри Бруні. Тоді дружині Саркозі було 26 років і вона знаходилася в любовному зв"язку з легендою рок-музики Міком Джагером.

В світі існує тільки 10 копій цього знімку, зробленого фотографом Памелою Хансон. Саме одна з цих копій і буде продана в столиці Німеччини 4 червня. Стартова ціна фотографії - майже $5000.

У організаторів аукціону є невеликі побоювання щодо успіху цього знімку на торгах. Вони не впевнені, що друге фото оголеної першої леді викличе такий самий ажіотаж. Адже на першому знімку, який минулого року продали за $95 тисяч, тіло Карли Бруні було повністю відкрите для огляду. На другій же фотографії перша леді Франції лежить на ліжку і половину її тіла прикриває ковдра.

Між тим, сам Ніколя Саркозі не проти, що фото його оголеної дружини користується таким успіхом. Як повідомило джерело в Єлисейському палаці, президент Франції не бачить в цьому жодної проблеми, адже знімки зроблені зі смаком. "На деяких з них вона оголена, але вона красива жінка, яка була моделлю і всього лише позувала для фотографій", - заявив Саркозі.

За матеріалами The Daily Mail, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ще одну голу Карлу Бруні продадуть на аукціоні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути