четвер, 21 червня 2018 17:53

Рокери "АССА" поміняли назву і випустили нову пісню

Рокери "АССА" поміняли назву і випустили нову пісню
Лідер гурту - Тетяна Власова Фото: прес-служба

Українська рок-група "АССА" змінила назву. Тепер колектив називається VLASNA і вже випустив під новим ім'ям свій перший сингл "Дихати".

За два роки існування гурт "АССА" встиг стати номінантом всеукраїнської музичної премії YUNA як "Новий подих" української музики, виступити на багатьох великих фестивалях, а їх останній трек "Дощем" неодноразово очолював національний рок-чарт "НеПопса" на радіостанції Джем ФМ.

За словами лідера групи Тетяни Власової, в якийсь момент у неї відбулася переоцінка цінностей, що вплинуло і на пісні, і на всю філософію гурту.

"Хотілося обнулитися, взяти друге дихання і піти далі. Але вантаж за все, що ми зробили за ці роки, не дуже цьому сприяв. Випускаючи пісню "Дощем" кілька місяців тому, ми вже знали, що для групи "АССА" вона стане переломною і останньої. Далі - тільки з чистого аркуша", - говорить Власова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал з освяченням вдвічі збільшив гонорар гурту "Хамерман знищує віруси"

Музиканти стверджують, що тепер їх музика буде більш вільною, а в чомусь, можливо - і більше хуліганською.

"VLASNA звучить голосно і красиво, в той же час співзвучно і з нашою минулою назвою, і з моїм прізвищем, так що це все не випадково, - коментує Тетяна. - Іноді потрібно дуже добре видихнути, перш ніж знову почати дихати в повну силу. Пісня "Дихати" саме про це - про внутрішню свободу, яка і дає нам можливість дихати. І, звичайно, про тих важливих для нас людей або речі, завдяки яким ми завжди рухаємося далі".

Гурт "Бумбокс" уперше за 10 місяців випустив нову композицію "Тримай мене". Пісню записали в дуеті з лідером американського гурту The GitasОлександром Чемеровим.

Зараз ви читаєте новину «Рокери "АССА" поміняли назву і випустили нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути