четвер, 21 червня 2018 03:28

Скандал з освяченням вдвічі збільшив гонорар гурту "Хамерман знищує віруси"

Скандал з освяченням вдвічі збільшив гонорар гурту "Хамерман знищує віруси"
За словами учасника гурту Альберта Цукренка (праворуч), скандал має політичний відтінок. Фото: з відкритих джерел

Учасник гурту "Хамерман знищує віруси" Альберт Цукренко заявив, що після скандального виступу на фестивалі Porto Franko в Івано-Франківську гонорари гурту виросли вдвічі. Повідомляє "Радіо НВ".

За словами Цукренка, їхній виступ не є "скандальним", радше рядовим шоу гурту, а вся "слава" звалилася на "ХЗВ" через допис у Facebook міського голови Руслана Марцінківа, в якому той доручив освятити місце виступу, оскільки учасники гурту виступали на сцені майже оголеними. Сам же скандал, за словами Цукренка, має політичний відтінок зокрема тому, що спонсором фестивалю є неназваний "політичний опонент чинного міського голови".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки білоруської та британської сцени виступлять на "Файному місті"

"Це стало провокацією по факту, але це був звичайний концерт "Хамерман знищує віруси", перед звичайною публікою "ХЗВ". Ми уже звикли, що у нас є досить немаленька і лояльна аудиторія, яка приходить на наші концерти. На концерти продаються квитки, і це власне відсіює випадкових людей. Тут же ж сталося не те, що зазвичай. Тут реакція влади і спільноти. Сам концерт пройшов, як завжди", - сказав Цукренко.

За словами виконавця, після пропозиції Руслана Марцінків освятити місце виступу "ХЗВ", у гурту побільшало замовлень, а гонорари виросли приблизно удвічі.

14 червня, у рамках фестивалю Porto Franko у Івано-Франківську відбувся концерт українського гурту "Хамерман Знищує Віруси". Учасники гурту виступали на сцені майже оголеними – прикритими були лише статеві органи музикантів. Наступного дня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у Facebook обурився виступом музикантів та доручив освятити місце, де вони виступали.

Зараз ви читаєте новину «Скандал з освяченням вдвічі збільшив гонорар гурту "Хамерман знищує віруси"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі