середа, 27 квітня 2011 10:33

Принц Вільям і Кейт Міддлтон самі стежать за підготовкою до свого весілля
15

Королівська сім'я Британії та жителі Лондона завершують приготування до "весіллі століття". Церемонія одруження принца Вільяма та Кейт Міддлтон, яка відбудеться у п'ятницю, 29 квітня, безумовно, виявиться найбільш вражаючою світською подією за останні десять років.

Як очікується, церемонія збере біля екранів та радіоприймачів більше 2 мільярдів осіб з усіх країн світу. Це буде рекордна аудиторія для прямої трансляції. На площі перед Букінгемським палацом будуть працювати близько 100 теле- і радіостанцій.

Точно підрахувати аудиторію трансляцій складно - мільйони людей будуть спостерігати за королівської весіллям через Інтернет. Саму церемонію можна буде подивитися у прямому ефірі на офіційному каналі королівської сім'ї в YouTube. Там же очевидці та професійні репортери будуть розміщувати свої зйомки.

Між тим практично завершена підготовка до урочистості у Вестмінстерському абатстві. Настоятель абатства преподобний Джон Холл каже, що наречений і наречена за всіма деталями церемонії стежать самі, і працювати з ними зовсім не складно.

Зате чимало клопоту у столичної поліції. Вже відомо, що на шляху весільного кортежу вишикуються п'ять тисяч поліцейських, повідомила пресі офіцер Скотленд-Ярду Крістіна Джонс. За її запевненням, правоохоронці, залучені до роботи на весіллі, своїми діями гарантують, що одруження Вільяма і Кейт стане "безпечною і щасливою подією".

Але варто врахувати, що поліція не буде церемонитися з тими, хто спробує порушити громадський порядок і відвернути увагу влади, а також жителів і гостей британської столиці від головного дійства.

60 мільйонів фунтів стерлінгів - така, за прогнозами британських ЗМІ, вартість весілля. Сім'ї нареченого і нареченої оплачують видовищний захід у складчину, на плечі платників податків лягають лише витрати на безпеку. Принаймні так заявили в Букінгемському палаці.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям і Кейт Міддлтон самі стежать за підготовкою до свого весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути