вівторок, 19 квітня 2011 15:19

Весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон покажуть на YouTube

Весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон покажуть на YouTube

Церемонію одруження британського принца Вільяма і його коханої Кейт Міддлтон можна буде подивитися у прямому ефірі на офіційному каналі королівської сім'ї в YouTube.

У рамках трансляції буде показана безпосередньо церемонія укладення шлюбу у Вестмінстерському абатстві, потім урочиста процесія до Букінгемського палацу і поява молодят на балконі монаршої резиденції, де відбудеться їхній перший поцілунок в статусі чоловіка та дружини.

По ходу урочистості прес-секретарі Вільяма будуть вести блог в режимі реального часу. З блогу можна буде подивитися фотографії з місця події і детальніше дізнатися про королівські весільні традиції. Також фотографії будуть розміщені в фотоблозі королівської сім'ї на Flickr.

За словами представника британського двору, рішення про онлайн-трансляцію урочистості прийняли самі Вільям і Кейт.

"Вони думали, як буде краще: провести церемонію в якомога більш інтимній обстановці або ж залучити до весілля увагу максимальної кількості людей. У результаті вони зупинилися на другому варіанті", - зазначило джерело.

Майбутнє весілля Кейт і Вільяма широко висвітлюється в Мережі. Нещодавно був відкритий сайт, присвячений запланованому на 29 квітня святкуванню. Ресурс про весілля вже відвідали більше восьми мільйонів людей.

Подробиці підготовки до церемонії поки тримаються в секреті. Зокрема, не повідомляється, хто став дизайнером весільної сукні Міддлтон. За непідтвердженими даними, вбрання за безпосередньої участі майбутньої принцеси створила британський модельєр Софі Кренстон.

Зараз ви читаєте новину «Весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон покажуть на YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути