Ексклюзиви
пʼятниця, 08 квітня 2011 15:29

Ляльку Кейт Міддлтон продають за 40 євро
9

У Великій Британії з'явилася лялькова копія нареченої принца Вільяма Кейт Міддлтон, пише The Daily Mail. Лялька, котра отримала назву "Принцеса Кетрін", була випущена в обмеженій кількості - всього було виготовлено 10 тисяч іграшок. Вартість однієї лялькової принцеси становить 35 фунтів стерлінгів (близько 40 євро).

Лялька Кейт Міддлтон одягнена в синю сукню, котра нагадує її знамените вбрання, в якому вона з'явилася перед журналістами після заручин з принцом.

Також в комплекті з лялькою продається набір аксесуарів - туфлі, сумочка та капелюшок. Всі речі для лялькової Кейт змоделювали британські дизайнери. Крім того, на безіменному пальці лівої руки іграшкової копії майбутньої дружини принца Вільяма можна знайти обручку. Вона зроблена з використанням натурального аметисту.

Лялька Кейт Міддлтон надійшла у продаж у четвер, 7 квітня.

Нещодавно у Великій Британії з'явилися й інші іграшки, випущені до майбутнього весілля принца та його обраниці. Так, в парку розваг "Леголенд" була представлена весільна композиція, зібрана з деталей конструктора "Лего". Крім того, був випущений набір іграшок, котрі зображують членів королівської сім'ї та молодят.

Зараз ви читаєте новину «Ляльку Кейт Міддлтон продають за 40 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути