вівторок, 29 березня 2011 11:24

Букінгемський палац почали готувати до весілля
12

Фото: Фото: Reuters

Принц Вільям у минулі вихідні провів свій офіційний - перед вступом у шлюб - парубочий вечір і, як повідомляє Times, з особливим успіхом. Холостяцька гулянка була організована його братом Гаррі і, як вважають, на ній були присутні близько 20 друзів Вільяма.

Незважаючи на те, що чутки про вечірку циркулювали протягом декількох тижнів, журналістам та іншим папараці так і не вдалося встановити, де ж усе-таки вона відбувалася. За деякими відомостями, закінчення холостяцького життя принц відзначив під Норфолком, у заміському маєтку друзів свого батька родини Ван Кутзем.

"Завдяки ретельному плануванню, суворій секретності та відданості друзів, Вільям їх всіх перехитрив", - пише Times, під "всіма ними" маючи на увазі перш за все фотографів.

"Я знімаю перед ними капелюха, вони просто молодці, - сказав газеті один з найбільш успішних папараці. - Безліч усіляких чуток гуляло - що це буде в Хайгроув (маєток принца Чарльза - ред.) чи десь в Шотландії. Потім хтось сказав, що це буде в Алтон-Тауерс. Так що я не збирався колесити по всій країні і шукати їх".

А Daily Telegraph повідомляє, що наречена Вільяма, Кейт Міддлтон, так само як і принц, відзначила свій дівич-вечір кілька днів тому таємно і ще більш скромно, покликавши лише кілька близьких подружок. Що там конкретно відбувалося, ймовірно, так і залишиться секретом, пише газета, проте міс Міддлтон ніколи не була відчайдушною дівчиною.

Навіть її колишні однокласники говорять, що Кейт ніколи не брала участь в іграх "хто кого переп'є", і її взагалі не бачили п'яною.

Між тим, за даними газети, 24 кухаря Букінгемського палацу чудодіять над весільним меню, яке зберігається в такому ж суворому секреті, як і сукня нареченої.

Меню не буде оприлюднене доти, поки всі 600 гостей не закінчать трапезу. Однак у понеділок шеф-кухар королівської кухні Марк Фланаган кинув журналістам кістку, сказавши, що гостей пригощатимуть виключно британськими холодними і гарячими закусками, серед яких, можливо, будуть і бурякові млинці з сьомгою.

Зараз ви читаєте новину «Букінгемський палац почали готувати до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути