понеділок, 17 січня 2011 14:02

Принц Вільям запропонує своїм гостям на весіллі зробити пожертвування

Принц Вільям запропонує своїм гостям на весіллі зробити пожертвування

Британський принц Вільям і його наречена Кейт Міддлтон відмовилися від весільних подарунків. Молоді люди заявили, що вважають за краще, аби замість купівлі дорогих подарунків гості їхнього весілля пожертвували гроші на благодійність.

"Пара буде приймати подарунки від близьких членів сім'ї, але іншим гостям запропонують зробити конфіденційні пожертвування на користь благодійних організацій", - заявив представник королівського двору.

Очікується, що найближчим часом будуть визначені благодійні організації, які отримають ці кошти, і разом із запрошеннями на весілля гості отримають інструкції про те, як перерахувати пожертвування. Загальна сума зібраних коштів може скласти кілька сотень тисяч фунтів.

Подібне рішення є "революційною схемою", що дозволить ще раз підтвердити скромний і економний характер майбутнього весілля, а також привернути увагу до благодійної діяльності принца Вільяма. Він патронує близько 20 благодійних організацій і бере активну участь у їхній роботі.

Газета також нагадує, що батьки Вільяма - принц Чарльз і принцеса Діана - до свого весілля в 1981 році отримали близько 6 тисяч подарунків загальною вартістю до мільйона фунтів. Серед них були інкрустована коштовним камінням золота модель арабського човна від еміра Бахрейну і намисто з сапфіровою підвіскою від наслідного принца Саудівської Аравії.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям запропонує своїм гостям на весіллі зробити пожертвування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути