Ексклюзиви
понеділок, 24 січня 2011 14:24

Принц Вільям не хоче жити в Букінгемському палаці

Принц Вільям не хоче жити в Букінгемському палаці

Потенційний король Британії принц Вільям визначився з місцем проживання після весілля. Як повідомляють ЗМІ, Вільям і Кетрін Міддлтон мають намір оселитися в Кенсингтонському палаці. Саме тут жили свого часу батьки принца, а потім після розлучення проживала принцеса Діана.

В даний час Вільям і Кейт живуть в орендованому котеджі в Уельсі, де принц проходить військову службу.

Кенсінгтонський палац - порівняно невелика королівська резиденція, розташована на заході Лондону поряд з Кенсингтонськими садами, що представляють собою єдиний зелений масив з Гайд-парком. Після весілля в 1981 році принц Чарльз і принцеса Діана оселилися в Кенсингтонському палаці в апартаментах, що представляють собою дві з'єднані між собою квартири. Після розлучення з Чарльзом у 1992 році Діана продовжувала жити в тому ж палаці.

Як повідомлялося, королева Єлизавета II запропонувала Вільяму і Кейт після весілля жити в головній королівській резиденції, Букінгемському палаці. Однак у принца вже були свої плани на цей рахунок.

"Вільям дав зрозуміти, що він хоче, аби вони жили в Кенсингтонському палаці, - повідомили джерела при королівському дворі. - Він там виріс, і з цим будинком у нього пов'язані щасливі спогади".

Під час свого приїзду до Лондона Вільям живе в резиденції свого батька принца Уельського Чарльза і його другої дружини герцогині Корнуольської Камілли, Кларенс-хаусі.

Між тим, як стало відомо, королева не має наміру до весілля Вільяма і Кейт зустрічатися з її батьками, які не є дворянами. Мати Кейт в минулому була стюардесою, а батько - авіадиспетчером, зараз вони володіють фірмою для продажу атрибутики для вечірок. Представник палацу заявив, що Єлизавета II не має наміру демонструвати зневагу.

"Просто королева ще не відчуває потреби зустрічатися з батьками міс Міддлтон", - додав він.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям не хоче жити в Букінгемському палаці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути