Ексклюзиви
вівторок, 26 квітня 2011 17:44

За весіллям принца Вільяма будуть спостерігати 2 млрд людей

За весіллям принца Вільяма будуть спостерігати 2 млрд людей

Церемонія одруження принца Вільяма та Кейт Міддлтон, яка відбудеться у п'ятницю 29 квітня, збере біля екранів та радіоприймачів більше 2 мільярдів осіб з усіх країн світу, пише британська газета The Daily Mail. Це буде рекордна аудиторія для прямої трансляції.

На площі перед Букінгемським палацом будуть працювати близько 100 теле- і радіостанцій. Як повідомляє The Economic Times, там же встановлені 2 тимчасові конструкції, в яких розмістилися 22 телестудії.

Для зйомок будуть використані тисячі різноманітних відеокамер. Частина з них буде розташована у квіткових букетах на вівтарі, в рослинності навколо будівель і на стінах будинків, зазначає The Daily Mail.

Весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон висвітлюватимуть понад 550 співробітників BBC. Конкурент BBC, телеканал ITV, залучить до зйомок королівського весілля більше 350 осіб. Слідкувати за церемонією будуть також сотні знаменитих журналістів, які прибудуть до Лондону.

Точно підрахувати аудиторію трансляцій складно - мільйони людей будуть спостерігати за королівським весіллям через інтернет. Саму церемонію можна буде подивитися у прямому ефірі на офіційному каналі королівської сім'ї в YouTube. Там же очевидці та професійні репортери будуть розміщувати свої зйомки. Вести репортаж з місць планують тисячі користувачів соціальних мереж та блогів.

Зараз ви читаєте новину «За весіллям принца Вільяма будуть спостерігати 2 млрд людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути