Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 09:56

Принц Вільям і Кейт Міддлтон проведуть медовий місяць на Мертвому морі

Принц Вільям і Кейт Міддлтон проведуть медовий місяць на Мертвому морі

Британці готуються до весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон: ЗМІ поспішають повідомити публіці найдрібніші подробиці, що мають відношення до майбутньої урочистості.

Незважаючи на те, що офіційно про це не повідомлялося, низка видань повідомили читачам, що на наступний день після весілля (воно заплановане на 29 квітня) молодята вирушать у весільну подорож на південь Йорданії. Юна пара буде подорожувати в супроводі королівської охорони.

На початку 80-х років родина Міддлтон близько двох років прожила в Аммані, де працював батько Кейт, Майкл. Майбутня наречена принца відвідувала місцевий дитячий сад, де навчилася говорити по-арабськи. Передбачається, що пара відвідає Петру, відпочине на Мертвому морі і побачить найбільший з пустельних ландшафтів не тільки Йорданії, а й усього світу - Ваді Рам.

Медовий "місяць" Кейт і Вільяма триватиме два тижні. В якості варіантів вони розглядають також відпочинок у відокремленій хатинці в Кенії, прогулянки по Мюстіку, острову в складі архіпелагу Гренадіни і перебування в Балморалі, замку в області Абердіншир, приватної королівської резиденції в Шотландії.

Не виключено також, що молоді відправляться на один з островів архіпелагу Сіллі, Сейшельські острови або до Австралії: торік принц Вільям заявив, що хотів би під час свого медового місяця позайматися дайвінгом біля Великого Бар'єрного рифу.

У березні Вільям і Кейт примудрилися приховати від журналістів час і місце проведення як "парубочого", так і "дівич-вечора". Британським ЗМІ довелося задовольнитися інформацією про те, що Піппа Міддлтон стане подружкою нареченої на весіллі старшої сестри, а принц Вільям доручив роль свідка своєму братові Гаррі.

Відомо, що у весільну свиту увійдуть молодші сини і дочки друзів і членів королівської сім'ї, в тому числі Луїза Віндзор, дочка дядька принца Вільяма Едварда, Маргарита Армстронг-Джонс, дочка племінника королеви Єлизавети віконта Лінлі, хрещениця Вільяма Грейс Ван Кастем, син особистого секретаря принца Вільяма Вільям Лоутер-Пінкертон, син колишньої няні принца і його хрещеник Том Петтіфер.

Нареченого і наречену обвінчає архієпископ Кентерберійський.

Наречена приїде в Вестмінстерське абатство на автомобілі, а після церемонії молодята у скляній кареті відправляться в Букінгемський палац. Тут королева Єлизавета II влаштує в їхню честь прийом, за яким підуть приватна вечеря і бал.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям і Кейт Міддлтон проведуть медовий місяць на Мертвому морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути