Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2012 15:56

"Пороховщиков протягом 30 років практично вбивав дружину" — журналістка

"Пороховщиков протягом 30 років практично вбивав дружину" — журналістка

Відома журналістка Ксенія Ларіна у своєму блозі фактично звинуватила актора Олександра Пороховщикова в самогубстві його дружини Ірини.

"Історія цієї родини - це історія безумства, історія вбивства. Колись ця історія стане основою для фільму жахів, для цього хоррора ... Ця людина, яка вдає з себе розсудливого чоловіка і російського дворянина, протягом тридцяти років зводила з розуму свою дружину, практично вбивала ... І знали про це всі ті, хто спостерігав цю трагедію з близької відстані", - написала Ларіна в своєму ЖЖ.

За її словами, Пороховщиков був домашнім тираном, який забороняв дружині народжувати, фанатично служив своїй матері, був її абсолютним рабом, зганяв ненависть на дружині.

"Ірка все життя була заручницею цього моторошного будинку, просякнутого чумою, хворобою, божевіллям. Тепер, коли Ірки немає, розкручується тема її "страшної депресії", яка привела її до самогубства. Типу мама померла, собака померла, Пороховщиков в інсульті. І ніхто не скаже правди", - заявила Ларіна.

За її словами, Ірина була дуже "світлою, компанійською, веселою дівчиною, довірливою, смішливою". А роман з Пороховщиковим за 30 років перетворив її в божевільну стару, з мутним розумом, з собачою відданістю в вицвілих від постійних істерик очах, із зовнішністю бомжихи.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дружина актора Олександра Пороховщикова повісилася через хворобу чоловіка

"Його (Пороховщикова) судження про життя, про політику, про жінок були, м'яко кажучи, сильно оригінальними. Переконаний сталініст, прихильник репресій та розстрілів, він проте вважав себе дворянином і видавав свою мракобісну філософію за чоловічі принципи. Ці принципи не заважали йому з задоволенням красуватися в різних скандальних ток-шоу, роздавати інтерв'ю жовтим виданням, не соромлячись, розповідати про найінтимніші сюжети свого і її особистого життя, влаштовувати публічні розбірки зі своїми родичами. І ніхто не помічав, що насувається жахіття", - поділилась журналістка.

Зараз ви читаєте новину «"Пороховщиков протягом 30 років практично вбивав дружину" — журналістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути