вівторок, 13 березня 2012 10:11

Олександр Пороховщиков поки що не прийшов до тями

Олександр Пороховщиков поки що не прийшов до тями

Відомий актор Олександр Пороховщиков знаходиться в реанімації Наукового центру неврології РАМН, але поки не прийшов до тями. За словами джерела в клініці, "про поліпшення його самопочуття говорити поки рано, він знаходиться без свідомості".

При цьому він додав, що друзі та знайомі, як і раніше не можуть відвідати відомого актора.

"Оскільки актор знаходиться в реанімаційному відділенні, то доступ до нього крім лікарів ніхто не має", - зазначило джерело.

Нагадаємо, у Олександра Пороховщикова на тлі цукрового діабету почалася гангрена, він був госпіталізований і переніс операцію з ампутування частини стопи. У лікарні актор отримав запалення легенів, після чого він із серцевим нападом був переведений в кардіологічне відділення. Згодом у Пороховщикова стався інсульт.

У ніч на суботу вкоротила собі віку дружина Пороховщикова Ірина. Вона повісилася в їхньому будинку на Старому Арбаті, залишивши записку: "Жити без Саші не хочу і не буду ... Люблю Сашу і хочу бути з ним. Ірина Пороховщикова". Припускають, що вирішальною стала фраза лікаря, сказана їй по телефону, що її чоловік не доживе до ранку.

Пізно ввечері в п'ятницю Ірина зателефонувала подрузі. Вона була сильно засмучена. Казала, що не хоче жити. Подруга викликала поліцію. У присутності МНС і медиків швидкої допомоги оперативники оглянули будинок і виявили, що одна з вхідних дверей була відкрита. Коли правоохоронці знайшли Ірину Пороховщикову, вона вже була мертва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Олександр Пороховщиков пропадав три дні через п'яну дружину

Деякі ЗМІ повідомляли, що Пороховщиков приходив до тями і вимагав покликати дружину, але йому не повідомляють про її смерть.

За словами адвоката Пороховщикова, Сергія Жоріна, досі не вдається вирішити питання з похороном Ірини. Через те, що Пороховщикову не говорять про смерть дружини, єдина людина, яка може отримати документи на поховання - це її брат Володимир Жуков, який нещодавно намагався відсудити у неї частину квартири. Адвокат стверджує, що брат Ірини відмовився допомагати, заявивши, що боїться гніву актора і наполягає, щоб тому повідомили про смерть дружини.

Є версія, що Ірину поховають в селі Федорівка, де похована мама Олександра Пороховщикова. Однак вдова Святослава Федорова спростувала цю версію: "Не думаю, що це гарна ідея, тому що там є місце тільки для Олександра Шалвовича. Він ще давно сказав, що хоче лежати поруч з мамою. Швидше за все Ірочку поховають поряд з її батьками на одному з московських кладовищ".

Друзі Пороховщикова хочуть, щоб церемонія прощання відбулася в театрі імені Пушкіна і зараз ведуть про це переговори з його керівництвом. Адже саме там 13-річна Ірина багато років тому зустріла Олександра Пороховщикова.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пороховщиков поки що не прийшов до тями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути