понеділок, 13 лютого 2012 10:16

Акторові Олександру Пороховщикову ампутували частину стопи

Акторові Олександру Пороховщикову ампутували частину стопи

Відомий актор Олександр Пороховщиков днями був терміново госпіталізований в клініку при Першому медичному університеті імені Сеченова. Артистові ампутували мізинець і частину стопи.

Як з'ясувалося, 73-річний Олександр Шалвович був хворий на цукровий діабет. Саме на тлі цієї хвороби у артиста і розвинулася гангрена. Медикам довелося в терміновому порядку видаляти Пороховщикову мізинець і частину стопи.

"За словами лікарів, ще дві або три години - і Пороховщикову довелося б повністю ампутувати ногу. Зараз він знаходиться в реанімації, під крапельницею. Виглядає свіжо, я б сказав, навіть краще, ніж два дні тому", - заявив адвокат Сергій Жорін.

Поряд з Олександром Пороховщиковим знаходиться його дружина Ірина, яка ще нещодавно наполягала на розлучення зі своїм відомим чоловіком.

"Чоловік тримається молодцем. Настрій у нього хороший, бадьорий. Він дуже вдячний лікарям за професіоналізм та увагу", - підкреслила Ірина Пороховщикова.

За словами того ж Жоріна, видно, що нещастя об'єднало подружжя. Тепер Ірина приносить чоловікові свіжу пресу і продукти. Адвокат висловив сподівання, що розлучення вдасться уникнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Олександр Пороховщиков пропадав три дні через п'яну дружину

"Очевидно, що ці двоє люблять один одного. Просто в той період їхня сім'я переживала кризу, зараз все налагодилося. Сьогодні Пороховщиков, дивлячись на Ірину, навіть пожартував: "За добрі стосунки з дружиною я готовий всі пальці віддати..." - говорить Сергій Жорін.

Між тим незабаром Пороховщикова з реанімації можуть перевести вже в звичайну палату, перший час він буде пересуватися з тростиною. Сам Пороховщиков цілком задоволений результатом операції.

"Лікарі чудові, все зробили професійно, швидко, чітко. Діабет, знаєте ... Я забарився просто, тому що не звертаю уваги на своє здоров'я. Ну і довелося пальчик Богу віддати", - заявив актор.

Нагадаємо, у Олександра Пороховщикова утворився нарив, який навіть заважав акторові нормально ходити. 73-річний артист довго терпів біль в нозі, сподіваючись, що він сам по собі пройде. Однак він не проходив, а тільки посилювався. У підсумку артист не витримав і викликав медиків. Лікарі доставили його в клініку при Першому медичному університеті імені Сеченова. За словами лікарів, у Олександра Шалвовича дуже серйозне запалення, яке і викликало гангрену ноги.

Зараз ви читаєте новину «Акторові Олександру Пороховщикову ампутували частину стопи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути