вівторок, 24 січня 2012 18:11

Актор Олександр Пороховщиков пропадав три дні через п'яну дружину

Актор Олександр Пороховщиков пропадав три дні через п'яну дружину

Відомий актор Олександр Пороховщиков, чия дружина буквально обшукала його вже протягом трьох днів, благополучно знайшовся на дачі під Москвою. Він пояснив, чому не давав про себе знати.

Як з'ясувалося, всьому виною стала банальна образа на дружину Ірину. Як розповів сам Пороховщиков, до них додому в гості приїхала подруга дружини.

"Випили спершу пляшку шампанського. Потім дивлюся - вже третя стоїть. Ну я зробив зауваження. А їй все одно. Я образився і більше не хочу з нею розмовляти. Вона і так худа як тріска, не їсть нічого, та ще й шампанського так багато п'є. Негарно", - підкреслив актор.

"Зазвичай я її попереджаю, а тут, бачте, образився на неї і не став дзвонити. Передайте їй, що в мене все нормально", - сказав актор журналістам, які знайшли його.

Тим часом сама дружина Пороховщикова Ірина буквально не знаходила собі місця через зникнення чоловіка. Вона явно не здогадувалася, що причиною його зникнення була вона сама.

"Дуже переживаю за інше: нехай це буде все що завгодно - наш розрив, але тільки не найстрашніше. Побоююся за здоров'я Сашка. Адже нещодавно він переніс гіпоглікемічну кому, лежав у реанімації. Зараз йому необхідно приймати життєво важливі ліки, а він їх залишив удома", - зовсім нещодавно заявляла Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актора Олександра Пороховщикова через три дні знайшли на дачі

А поки стривожена дружина підняла на вуха не тільки представників ЗМІ, а й довідкову московської швидкої допомоги, а також бюро нещасних випадків, сам Олександр Пороховщиков проводив час на дачі під Москвою. Його "викрив" очевидець, який бачив напередодні народного артиста в Горках-2 і повідомив про це в поліцію.

"Олександр Шалвович спокійнісінько пив каву, коли до нього заявився начальник кримінальної поліції, - заявили поліцейські. - Артист сказав, що "просто трохи втомився".

Зараз ви читаєте новину «Актор Олександр Пороховщиков пропадав три дні через п'яну дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути