понеділок, 12 березня 2012 09:34

Актору Олександру Пороховщикову досі не сказали про самогубство дружини

Актору Олександру Пороховщикову досі не сказали про самогубство дружини

Відомий актор Олександр Пороховщиков зараз знаходиться під пильною увагою лікарів. Вони не пускають до нього нікого, навіть його двоюрідну сестру Аллу Дмитрієву, яка взяла на себе турботи про артиста. Стало також відомо, що Пороховщикова попереджали про можливе самогубство дружини.

"Ми спостерігали за цією історією з боку, переживали. Одна зустріч у мене була на заправній станції, я йому дав свої книги, а він мені дав фільм свій подивитися. І коли була ампутація, я йому зателефонував, щоб підтримати. А більше я нічого не знаю. Ми просто з боку спостерігали, переживали за них. Дуже велика трагедія, звичайно", - зізнався шокований поет Ілля Резник.

Зараз Олександр Пороховщиков знаходиться в реанімації Наукового центру неврології РАМН.

"В даний час Олександр Пороховщиков знаходиться у нас у відділенні реанімації. Він у медикаментозному сні, лікарі уважно стежать за його станом", - заявив співробітник медичної установи. Також джерело додало, що "оскільки Олександр Пороховщиков знаходиться в реанімації, доступ до нього будь-яких родичів, друзів і взагалі кого-небудь, крім лікарів, закритий".

Між тим стало відомо, що тепер доглядати за актором буде його двоюрідна сестра Алла Дмитрієва. Примітно, що з нею артист в останні роки взагалі не спілкувався. Проте жінка пообіцяла, що подбає про його здоров'я і комфорт. Друзі Пороховщикових теж не мовчать. Наприклад, вони заявили, що подружжя вже пригледіло собі ділянку для власних могил.

За їхніми словами, Ірина та Олександр були дружні зі Святославом Федоровим і його дружиною. Коли вони гостювали у Федорівці, рідному селі Федорова, то пригледіли собі дві ділянки на кладовищі. Цікаво, що саме там похована і мати Пороховщикова.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дружина актора Олександра Пороховщикова повісилася через хворобу чоловіка

"Там, близько берізок, Ірина та Олександр, за їхніми словами, хотіли знайти свій останній притулок. Зараз ми з'ясовуємо, чи встигли вони там купити собі ділянку на кладовищі. А якщо ні - чи можливо поховати Ірину поруч з мамою Олександра Шалвовича".

Інша знайома сім'ї, якась Марина, взагалі заявила, що Пороховщиков знав, що Ірина може покінчити життя самогубством.

"Я сказала про це Олександру Шалвовичу, але він лише розводить руками - каже, що все нормально", - зазначила Марина.

Нагадаємо, дружина актора Олександра Пороховщикова Ірина була знайдена мертвою в фамільному особняку Пороховщикових в Староконюшенному провулку. Співробітники правоохоронних органів знайшли 42-річну жінку повішеною. Ірина залишила передсмертну записку, в якій просила нікого не звинувачувати в її смерті і заявила, що не може жити без чоловіка. За попередніми даними, причиною суїциду став важкий стан здоров'я Пороховщикова.

Зараз ви читаєте новину «Актору Олександру Пороховщикову досі не сказали про самогубство дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути