субота, 10 березня 2012 10:30

Дружина актора Олександра Пороховщикова повісилася через хворобу чоловіка
5

У Москві покінчила життя самогубством 42-річна дружина відомого артиста Олександра Пороховщикова Ірина, повідомив агентству "Інтерфакс" джерело в правоохоронних органах.

"Жінка була виявлена повішеною близько 1:00 у фамільному особняку Пороховщикових у Староконюшенному провулку біля Арбата. На місці події виявлена записка жінки, в якій вона просила нікого не звинувачувати в її смерті", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, тіло Пороховщикової виявлено нарядом поліції, яку в будинок викликала подруга Ірини Ольга Симонова. Вона повідомила, що Пороховщикова через хворобу чоловіка перебувала в глибокій депресії і вже кілька днів висловлювала бажання покінчити життя самогубством.

За словами Симонової, близько опівночі їй зателефонувала Ірина, яка була в стані істерики. Вона повідомила, що кінчає життя самогубством і просила нікого не звинувачувати. Після цього Симонова негайно зателефонувала в поліцію. Однак, коли патрульний екіпаж прибув у фамільний особняк Пороховщикових, дружина актора вже була мертва.

Джерело агентства в правоохоронних органах повідомило зміст записки, знайденої поруч з тілом Пороховщикова: "Жити без Саші не можу і не буду. Я люблю Сашу і буду лише з ним. Ірина Пороховщикова".

Смерть жінки, за словами джерела, наступила в період з 23:00 до 00:30. Вона повісилася на електричному дроті, який в момент повішення обірвався, проте жінку це не врятувало.

Раніше повідомлялося, що у зв'язку з цукровим діабетом у Пороховщикова почалася гангрена, він був госпіталізований і переніс операцію. Йому ампутували частину стопи. У лікарні актор отримав запалення легень, після чого він із серцевим нападом був переведений в кардіологічне відділення. Згодом у Пороховщикова трапився інсульт.


Зараз ви читаєте новину «Дружина актора Олександра Пороховщикова повісилася через хворобу чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути