середа, 07 березня 2012 09:31

Актор Олександр Пороховщиков після інсульту не впізнає дружину

Актор Олександр Пороховщиков після інсульту не впізнає дружину

Відомий актор Олександр Пороховщиков зараз відчайдушно бореться за власне життя. Після перенесеного інсульту артист потрапив до реанімації. Він не реагує на оточення.

Нагадаємо, Олександр Шалвович потрапив до лікарні майже місяць тому. На тлі цукрового діабету у 73-річного артиста почалася гангрена на нозі. В результаті Пороховщикову ампутували частину ступні. Минулого тижня йому стало набагато краще. Його навіть перевели в звичайну палату. Однак це поліпшення виявилося неправдивим.

"Вчора Сашу перевели в кардіологію, у нього утворився тромб. Потім з'ясувалося, що в реанімації Саша підхопив ще якусь бактерію, через яку рана не загоюється", - розповіла дружина Ірина Пороховщикова.

А потім все стало ще гірше: у Олександра Шалвовича стався інсульт.

"Акторові потрібна допомога кваліфікованих фахівців. Здоров'я Пороховщикова підірвали кілька тяганин з родичами, які намагалися відсудити у Олександра Шалвовича частину квартири. Поки йшли суди, Пороховщиков тримався! Але після перемоги здав ...", - розповів адвокат і друг сім'ї Сергій Жорін. Крім того, з'ясувалося, що останні кілька днів актор грипував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У актора Пороховщикова після ампутації частини стопи стався інсульт

Після перенесеного інсульту Пороховщиков знаходиться в свідомості. Однак він не тільки втратив здатність розмовляти, але навіть не реагує на оточуючих. Дружина Олександра Шалвовича Ірина буквально не відходить від хворого чоловіка. Пара, чиї подробиці особистого життя нещодавно обговорювала преса через скандальне зникнення Пороховщикова і яка знаходилася на межі розлучення, перед обличчям смертельної небезпеки неймовірно згуртувалася.

Між тим, медики не підтвердили діагнозу "інсульт" у Пороховщикова. Вони вважають, що у нього неврологічне захворювання.

Зараз ви читаєте новину «Актор Олександр Пороховщиков після інсульту не впізнає дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути