Ексклюзиви
вівторок, 02 листопада 2010 10:39

Після ночі з порноактрисою Чарлі Шин подав на розлучення

Після ночі з порноактрисою Чарлі Шин подав на розлучення

Актор Чарлі Шин подав на розлучення зі своєю дружиною Брук Міллер. Про це повідомляє агентство Associated Press.

У документах, що надійшли до суду Лос-Анджелеса, Шин указує причиною розлучення непереборні розбіжності з Міллер. Актор також стверджує, що вони з дружиною живуть порізно з грудня 2009 року - тобто відтоді, як він був викритий в домашньому насильстві.

Чарлі Шин і Брук Міллер одружилися в травні 2008 року, після розлучення актора з колегою Деніс Річардс. У березні 2009-го у пари народилися сини-близнята. Шин просить суд призначити спільну опіку над дітьми і відмовити Міллер в аліментах.

Шин і Міллер мають шлюбний контракт, вказується в документах актора.

Днем розставання з Міллер Шин вказав 25 грудня 2009 року - саме тоді в поліцію курортного містечка Аспен надійшов дзвінок від Брук Міллер, котра повідомила, що чоловік побив її й погрожував розправою. Спочатку Шин відмовлявся визнати провину, проте згодом пішов назустріч слідчим і зізнався у нападі на дружину. У результаті Шин уникнув серйозних звинувачень, а суд обмежився призначенням акторові місячної реабілітації і 36-годинного курсу у психотерапевта.

Відзначимо, що за декілька днів до подачі Шином документів на розлучення ЗМІ дізналися про черговий інцидент за участю актора. 26 жовтня Шина відправили на психіатричну експертизу після того, як він влаштував погром в номері готелю Plaza в Нью-Йорку. Повідомлялося, що актор був сильно п'яний і проводив вечір в компанії якоїсь дівчини, ймовірно, повії. За даними таблоїду TMZ, гостею Шина була 22-річна порноактриса Капрі Андерсон, яка тепер має намір подати до суду на актора за влаштований ним бешкет.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Після ночі з порноактрисою Чарлі Шин подав на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути