субота, 26 грудня 2009 12:05

Актор Чарлі Шин провів Різдво у в"язниці за побиття дружини

Актор Чарлі Шин провів Різдво у в"язниці за побиття дружини

Актор Чарлі Шин був арештований в штаті Колорадо на заході США за підозрою в побутовому насильстві, проте незабаром був випущений на свободу під заставу в $8500, передає агентство Associated Press.

Жертва нападу офіційно не називається, проте AFP передає, що жертвою Шина стала його дружина. Суд у цій справі повинен відбутися 8 лютого.

44-річний актор був узятий під варту вранці в четвер, 25 грудня, і провів за ґратами значну частину різдвяного дня. Як заявили в поліції курортного міста Аспен, штат Колорадо, проти Шина висунуті звинувачення по трьом статтям: фізичне насильство, загроза насильства і спричинення збитків. До будинку, де Шин живе разом з дружиною виїжджала машина "швидкої допомоги", але госпіталізація нікому не знадобилася.

Чарлі Шин відомий глядачам по фільмам "Взвод", "Гарячі голови", "Уолл-стріт" і телесеріалу "Два з половиною чоловіки". Він одружений на Брук Мюллер (Brooke Mueller), в березні 2009 року у подружжя народилися близнята. Це вже третій брак актора.

Раніше у Шина вже були суперечки з законом. У 1996-му році він був арештований за напад на подругу і засуджений до умовного терміну, а в 1998-му був госпіталізований із-за передозування героїном і направлений на наркологічне лікування.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Актор Чарлі Шин провів Різдво у в"язниці за побиття дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути