Ексклюзиви
середа, 02 червня 2010 15:51

Чарлі Шин готовий зізнатися в нападі з ножем на дружину

Чарлі Шин готовий зізнатися в нападі з ножем на дружину

Американський актор Чарлі Шин готовий укласти угоду з правосуддям. Зірка Голлівуду, обвинувачений в домашньому насильстві над своєю третьою дружиною Брук Мюллер, має намір визнати ці звинувачення в суді і отримати 30-денний термін, щоб уникнути серйознішого покарання, пише The Daily Telegraph з посиланням на знайомі зі справою Шина джерела.

Нагадаємо, Чарлі Шин був заарештований на Різдво в Аспені, штат Колорадо. Його дружина заявила поліції, що він погрожував убити її, приставивши ніж до горла. Як повідомлялося, Шин був оскаженілий тим, що Брук пригрозила розлучитись і забрати дітей. Він провів за ґратами один день і вийшов під заставу в 8,5 тисяч доларів.

Пізніше Мюллер намагалася відкликати свої звинувачення. У свою чергу Шин пройшов курс реабілітації в спеціалізованій клініці для наркоманів.

Адвокати Шина зустрілися з представниками прокуратури. Вони розраховують, що їм вдасться домовитися про м'якше покарання для актора, щоб він зміг брати участь в зйомках нової серії фільму "Два з половиною чоловіки" в серпні.

Суд над 44-річним актором відбудеться 7 червня. За даними видання People, Шин має намір просити про негайний початок відбування терміну.

У випадку, якщо йому зроблять знижку за хорошу поведінку, його арешт триватиме всього 15 днів, відзначає видання.

Між тим, різдвяний скандал - не вперше, коли Шина звинувачують у насильстві. У 1996 році він напав на свою тодішню подругу Деніз Річардс і був засуджений до умовного терміну.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин готовий зізнатися в нападі з ножем на дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути