вівторок, 16 березня 2010 10:51

Чарлі Шин не зізнається в нападі на дружину

Чарлі Шин не зізнається в нападі на дружину

Актор Чарлі Шин, обвинувачений в домашньому насильстві щодо своєї дружини Брук Мюллер, не визнав свою провину в суді.

Шин був присутній на засіданні суду округу Піткін в понеділок, 15 березня. Під час свого короткострокового перебування в залі суду Шин не сказав жодного слова, а заява актора з відмовою визнати провину передав суду його адвокат Річард Каммінс.

44-річному акторові пред"явлені звинувачення за трьома епізодами - погрозою розправою, спричинення збитку і нападом. Найсерйознішим пунктом звинувачення є погроза - якщо актора визнають винним в погрозах дружині, йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

Засідання суду у справі Чарлі Шина за участю присяжних розпочнуться 21 липня 2010 року.

Приводом для початку судового розгляду над Чарлі Шином послужив дзвінок в поліцію його дружини, яка повідомила, що чоловік напав на неї, погрожував ножем і обіцяв убити, якщо вона подасть на розлучення. 25 грудня 2009 року Шин був заарештований поліцією курортного міста Аспен, штат Колорадо, за підозрою в домашньому насильстві, а потім відпущений на свободу під заставу.

Сам актор неодноразово заявляв, що не вважає себе винним в нападі на дружину. За його словами, між ним і Брук Мюллер була звичайна сварка, під час якої подружжя обмінялося ляпасами. Пізніше Брук Мюллер зізналася, що не тримає зла на свого чоловіка і не збирається подавати на розлучення.

8 лютого суддя відмінив накладену на Шина заборону контактувати з дружиною, і того ж дня в залі суду подружжя обнялося вперше з моменту сварки.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин не зізнається в нападі на дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути