вівторок, 08 червня 2010 17:23

Чарлі Шину ніяк не можуть винести вирок за напад на дружину

Чарлі Шину ніяк не можуть винести вирок за напад на дружину

Слухання у справі про напад Чарлі Шина на його дружину Брук Мюллер відкладені. Причиною затримки став намір сторін обговорити угоду актора зі слідством.

За словами представника Брук Мюллер Йеля Гелентера, угода включатиме визнання актором провини в нападі в обмін на 30 днів в'язниці з можливістю вдень ходити на роботу.

У березні поточного року Чарлі Шин відмовився визнати свою провину. Звинувачення на його адресу включали три епізоди - загрозу розправою, напад і спричинення збитку. Як вважає слідство, актор під час сварки погрожував дружині ножем і обіцяв убити її у випадку, якщо вона подасть на розлучення.

Чарлі Шин був заарештований 25 грудня 2009 року, а вже наступного дня звільнений під заставу в 8,5 тисяч доларів. Актор згодом заперечував свою провину в нападі і заявляв що у нього з дружиною трапилась звичайна сварка. Брук Мюллер також демонструвала готовність помиритися з чоловіком.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шину ніяк не можуть винести вирок за напад на дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути