Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 13:04

Голлівудського актора Чарлі Шина знайшли "під кайфом", голим і з повією

Голлівудського актора Чарлі Шина знайшли "під кайфом", голим і з повією

Вночі поліція Нью-Йорка знайшла актора Чарлі Шина в номері готелю "Плаза". Актор був дуже п'яним і голим, а разом з ним перебувала повія, яка і викликала поліцію.

За її словами, актор відчув себе кепсько, після того, як він нюхнув кокаїну. Поліція негайно відвезла Шина в лікарню. В Нью-Йорк зірка Голлівуду приїхав на сімейний відпочинок разом з колишньою дружиною, акторкою Деніз Річардс і їх двома доньками, які зупинились в сусідньому номері.

Акторка неохоче відповідає на запитання преси про стан Чарлі і каже, що єдине, що її зараз хвилює - це те, як захистити від всього, що відбувається своїх дочок. В свою чергу прес-аташе Шина стверджує, що у актора була "всього лише алергічна реакція на один із прийнятих нею медичних препаратів".

Представники нью-йоркської поліції розповіли, що в номері актора меблі було перегорнуто, дзеркала розбиті, люстра тріснула. Поліцейські доставили Чарлі в лікарню о 2.30 ночі. За словами джерела з поліції, актор поїхав до госпіталю добровільно, при цьому він був вкрай "емоційно неврівноважений".

Шин розповів поліції, що був на вечірці, де він підчепив жінку і повернувся з нею в готель. За словами повії, коли актора "накрило", він почав шукати свій гаманець, а не виявивши його, звинуватив дівчину у крадіжці. Розлютившись, Шин почав трощити меблі в номері. Жінка злякалася і закрилася у ванній, викликавши звідти поліцію.

Актора виписали у вівторок вранці. Чарлі Шин відмовився добровільно повернутися в реабілітаційну клініку, звідки він вийшов зовсім недавно - артист сказав, що у нього заплановані зйомки. Нагадаємо, в реабілітаційний центр його помістили за рішенням суду. У грудні минулого року Чарлі був арештований в Аспені, штат Колорадо, після бійки зі своєю дружиною Брук Мюллер. Актор визнав свою провину, і суд пішов йому назустріч: Шин був засуджений до 30 днів в'язниці умовно, замість яких йому треба було провести 30 днів у реабілітаційному центрі, пройти 30 днів випробувального терміну і 36-годинний курс управління гнівом.Однак, вийшовши з клініки, актор зв'язався з поганою компанією і знову почав пити. Друзі Шина навіть стали побоюватися за його життя. Колишня дружина Деніз Річардс, з якою він розлучився в 2006-му році, повезла в Нью-Йорк, де у неї зараз зйомки, щоб Чарлі розвіявся.

"Экспресс-газета", TMZ

Зараз ви читаєте новину «Голлівудського актора Чарлі Шина знайшли "під кайфом", голим і з повією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути