Ексклюзиви
четвер, 17 червня 2010 10:30

Чарлі Шин виплачуватиме колишній дружині $55 000 щомісячно

Чарлі Шин виплачуватиме колишній дружині $55 000 щомісячно

Актор Чарлі Шин розлучився зі своєю дружиною БрукМюллер. Як пише журнал People, колишнє подружжя оформило відповідні папери і вже розлучені.

Нагадаємо, скандально розійшлося подружжя минулого року, коли з'ясувалося, що актор б'є свою дружину.

Видання повідомляє, що подружжя в хороших стосунках, але більше не хочуть жити разом і тому вирішили розлучитись. Домовилися про все полюбовно: 44-річний актор щомісячно виплачуватиме 33-річній колишній дружині $55 000 для їхніх однорічних близнят Макса і Боба. Що стосується відвідин батька синів, колишнє подружжя так само домовилося полюбовно і без обмежень.

Нагадаємо, Чарлі Шин був заарештований на Різдво в Аспені, штат Колорадо. Його дружина заявила поліції, що він погрожував убити її, приставивши ніж до горла. Як повідомлялося, Шин був оскаженілий тим, що Брук пригрозила розлучитись і забрати дітей. Він провів за ґратами один день і вийшов під заставу в 8,5 тисяч доларів.

Пізніше Мюллер намагалася відкликати свої звинувачення. У свою чергу Шин пройшов курс реабілітації в спеціалізованій клініці для наркоманів.

У березні поточного року Чарлі Шин відмовився визнати свою провину. Звинувачення на його адресу включали три епізоди - загрозу розправою, напад і спричинення збитку. Як вважає слідство, актор під час сварки погрожував дружині ножем і обіцяв убити її у випадку, якщо вона подасть на розлучення.

POPCORNNEWS, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин виплачуватиме колишній дружині $55 000 щомісячно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути