середа, 16 червня 2010 11:59

Другий за півроку "Мерседес" Чарлі Шина скинули в провалля (ФОТО)

Автор: AP
 

Голлівудський актор Чарлі Шин позбувся другого за півроку Mercedes S600.

Вже другий раз за останні п'ять місяців невідомі викрали автомобіль і скинули його зі скелі. Пожежні виявили Mercedes S600, що належить акторові, біля підніжжя 30-метрового провалля на Малхолланд Драйв недалеко від гірського будинку Шина в Санта-Моніці.

Двигун автомобіля був включений, горіли фари, всередині нікого не було. Слідів злому автомобіля не виявлено.

Автомобіль знайшли майже в тому ж самому місці, де і попередній Mercedes Шина, який на початку лютого спіткала така ж доля. Тоді актор зізнався, що залишив ключі в салоні. Як на цей раз був викрадений дорогий представницький автомобіль, в поліції не уточнюють.

Поліцейські знімають в салоні машини відбитки пальців. За словами співробітників поліції, коли машину знайшли, актор не знав, що вона зникла.

Дорогі машини нерідко падають з обриву в районі Малхолланд Драйв. У цьому році там же знайшли скинутий зі скелі Bentley, в салоні якого нікого не було.

За даними поліції, всього, крім двох Mercedes Шина, в цьому районі було зареєстровано три подібних випадки. Ні одного підозрюваного в скоєнні цих хуліганств затримано не було.

За матеріалами Yahoo, Infox

Зараз ви читаєте новину «Другий за півроку "Мерседес" Чарлі Шина скинули в провалля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути