Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2012 12:31

Під час фотосесії Борис Апрєль мало не загинув

Борис Апрєль та автор численних романів про Київ письменниця Лада Лузіна почали спільний фото-проект під сумною назвою "Вмираючий Київ". Саме задля цього проекту співак повернувся з Китаю. Але на вихідних з Апрєлєм стався нещасний випадок. На зйомках старовинної будівлі, відомої як Дача Хрущова, під співаком впала частина сходів на другий поверх. При падінні він легко міг зламати собі шию, але відбувся переляком і серйозним ударом. Однак співак залишився задоволений.

"Ми намагаємося художніми засобами показати, який біль відчувають старі київські будинки, що руйнуються. І мені здається, будинок просто хотів поділитися зі мною болем. Я точно знаю, нічого поганого зі мною статися не може ", - підкреслив Апрєль.

Ідейний натхненник проекту - письменниця Лада Лузіна згодна з ним: "Київ немов сам допомагає нам в цій роботі. Наприклад, у всьому місті може йти дощ та тільки там, де ми знімаємо - його немає".

У цьому проекті Лада і Борис постануть в ролі міфічних персонажів Києва - київської відьми і ангела-хранителя міста. На думку Лузіної, ці образи мають і символічне значення: ангел символізує турботу і дбайливе ставлення, відьма - готовність діяти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бориса Апрєля плутають із жінкою

Фотосерія "Вмираючий Київ" розповість про старовинні будівлі міста, які пустують та руйнуються. З кожною з будівель пов'язана своя історія - такою як склеп знаменитого архітектора Городецького на Байковому кладовищі з пустуючою могилою, або напівзруйнований будинок геніального київського авіаконструктора Ігоря Сікорського на Ярославовому Валу. Мета проекту - відобразити обличчя минаючого Києва, зібрати історії старих будівель і черговий раз привернути увагу до даної проблеми.

Фотовиставка "Вмираючий Київ" пройде в новому музеї Історії Києва і буде приурочена до 21 листопада - дню покровителя і захисника Міста Архангела Михаїла.

Відкриття виставки відбудеться 13 листопада о 16:00 в новому музеї Історії Києва.

Зараз ви читаєте новину «Під час фотосесії Борис Апрєль мало не загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути