вівторок, 10 липня 2012 08:12

Перед розлученням Кеті Холмс звільнила дочку Тома Круза

Перед розлученням Кеті Холмс звільнила дочку Тома Круза
Дівчина називала актрису мамою Фото: people.passion.ru

Нові дані, опубліковані в понеділок, 9 липня, виданням Тhe Hollywood Reporter, свідчать про те, що Кеті Холмс планувала розлучитися з Томом Крузом задовго до того, як оголосила про це 29 червня.

На думку журналістів видання, про цей намір свідчить той факт, що за два місяці до цього Кеті звільнила 19-річну Беллу, прийомну дочку Круза і його першої дружини, Ніколь Кідман, яка працювала в її компанії з виробництва одягу Holmes and Yang.

Джерело в оточенні пари, на яке посилається видання, стверджує, що до цього раптового звільнення жодних конфліктів між жінками помічено не було, і Белла називала Кеті "мамою". Вигнання Белли стало першим і дуже рішучим кроком Холмс в її протистоянні із зірковим чоловіком і церквою саєнтології, в ієрархії якої він займає одне з перших місць.

Таблоїди багато писали про романтичну історію Тома Круза і Кеті Холмс: у червні 2005 року він зробив їй пропозицію на Ейфелевій вежі в Парижі, а одружилися вони в листопаді 2006 року в італійському замку.

Том Круз, як відомо, є в даний момент одним з лідерів секти саєнтологів, і його активна прихильність цій релігії викликає суперечливі відгуки.

Після одруження з Кеті Холмс Круз взяв під строгий контроль особисте життя своєї дружини, всіляко обмежуючи її права і свободи: молодій жінці було заборонено довго розмовляти по телефону і займатися улюбленими нею караоке, ліпленням, керамікою і малюванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс просить підтримки у Сандри Баллок з приводу розлучення з Томом Крузом

Том також не дозволяв своїй дружині ходити по барах і ресторанах. Кеті могла займатися шопінгом лише після попереднього узгодження з чоловіком, а розважатися тільки разом з ним. Наприклад, їй дозволялося грати з ним в його улюблені спортивні ігри та спільно навчатися керуванню літаком. Круз також повністю контролював кар'єру Кеті, дозволяючи їй брати участь тільки в тих проектах, які він схвалив. Подейкують, що і шопінг опинився в числі дозволених задоволень лише тому, що Кеті дуже економна у виборі одягу і взуття.

Незважаючи на спільну доньку і шість років спільного життя, всі ці роки акторів підозрювали в шлюбі за розрахунком, а маленьку Сурі преса називала "дитиною Розмарі": природна боязкість Кеті Холмс і демонічний образ сайентолога Круза лише посилювали цю асоціацію.

Тим не менш, Кеті неодноразово виступала проти чоловіка: так, вона віддала Сурі в католицький дитячий сад, після особливо несправедливих нападок Круза вона йшла з дому, і кілька разів намагалася перебратися працювати подалі від Голлівуду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Кеті Холмс радий розлученню дочки з Томом Крузом

Минулого тижня Холмс заявила в інтерв'ю шоу-порталу TMZ: вона впевнена, що після подачі заяви про розлучення її знаменитий чоловік передасть їхню шестирічну дочку Сурі під опіку сайєнтологічної організації Sea Org, відомої своїми жорсткими правилами і фанатичною відданістю релігійним догмам.

Sea Org має в своєму розпорядженні спеціальний інтернат, де в умовах, наближених до військового табору, проживають діти у віці шести років і старше, розлучені з батьками.

Зараз ви читаєте новину «Перед розлученням Кеті Холмс звільнила дочку Тома Круза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути