понеділок, 09 липня 2012 16:15

Батько Кеті Холмс радий розлученню дочки з Томом Крузом

Батько Кеті Холмс радий розлученню дочки з Томом Крузом
Мартін Холмс всіляко допомагає відстояти зірці свої права і найбільш вигідно розлучитися Фото: thetimesherald.com

Батько Кеті Холмс з радістю сприйняв звістку про розставання своєї дочки з Томом Крузом. Мартін Холмс всіляко допомагає відстояти зірці свої права і найбільш вигідно розлучитися.

Якщо врахувати, що батько Кеті - юрист зі шлюборозлучних процесів, дівчині напевно вдасться розлучитися з Томом на максимально вигідних для себе умовах.

Незважаючи на те що в укладеному між кінозірками шлюбному договорі чітко прописано, що кожен з них отримає в результаті офіційного розірвання стосунків, останнє слово в цьому питанні завжди залишається за суддею, який веде процес.

Мартіну дуже подобається, що Кеті, нарешті, повернулася в сім'ю. Він був налаштований проти Круза, вважаючи, що той контролює його дочку. Щоправда, на публіці він завжди підтримував Тома, а Кеті постійно спростовувала всі чутки про нерозуміння між її батьком і Томом.

До речі, після розставання з Крузом Кеті вже переїхала на Манхеттен і на тому тижні вийшла зі своєю донькою на публіку вперше після оголошення про розлучення з актором. Виглядала зірка цілком бадьорою і посвіжілою. Вона була одягнена "з голочки", ідеально нафарбована, зачесана і спокусливо усміхалася. На її пальці вже було відсутня обручка з діамантом в п'ять каратів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс: "Це схоже на нову фазу життя"

Зазначимо, справа про розлучення Холмс і Круза буде розглядатися владою Нью-Йорка. Відповідно до законів цього американського штату, розділ майна між колишнім подружжям відбувається за принципом "п'ятдесят на п'ятдесят", за винятком, звичайно, особливих випадків, пов'язаних з кричущими порушеннями однієї зі сторін шлюбного договору. Крім значних гонорарів за зйомки в арсеналі сім'ї Крузів знаходиться також гігантський особняк в Беверлі-Хіллз, вартість якого перевищує 30,5 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Батько Кеті Холмс радий розлученню дочки з Томом Крузом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути