четвер, 05 липня 2012 15:16

Том Круз через розлучення з Кеті Холмс знаходиться на межі нервового зриву

Том Круз через розлучення з Кеті Холмс знаходиться на межі нервового зриву
Після того, як Кеті оголосила про своє рішення розлучитися, вона більше не розмовляла з чоловіком Фото: AFP

Відомий голлівудський актор Том Круз сильно переживає з приводу шлюборозлучного процесу зі своєю дружиною, актрисою Кеті Холмс. Повідомляється, що артист перебуває буквально на межі нервового зриву через те, що дружина забороняє йому бачитися з дочкою Сурі.

Незважаючи на те що ані Том Круз, ані поки що його дружина Кеті Холмс ніяк не коментують перебіг шлюборозлучного процесу, світські хронікери знаходять все нову і нову інформацію щодо непростої ситуації, в якій зараз знаходяться обидва актори. Так, повідомляється, що після того, як Кеті оголосила про своє рішення розлучитися, вона більше не розмовляла з чоловіком.

А зараз і зовсім обмежила спілкування Тома Круза з дочкою Сурі. Від цього нещасний актор, для якого розлучення стало справжнім ударом, сильно переживає і буквально готовий впасти в істерику. "Нам насилу вдалося умовити представників Кеті дозволити Крузу коротко поговорити з Сурі по телефону. Тільки спілкування з дочкою допомагає йому уникнути нервового зриву. До речі, він ні слова не сказав їй про розлучення", - заявили офіційні представники голлівудського актора.

Коли Том Круз зможе побачитися з Сурі, невідомо. Зараз актор знімається в Ісландії, та й з дружиною бачитися йому не дуже хочеться. Кажуть, що стосунки поки що подружжя зовсім розклеїлися. "Стосунки Тома з Кеті зараз просто катастрофічно погані. Він вважає, що вона зрадила його і використовує дитину в якості зброї", - стверджують близькі друзі пари. Підозрюють, що Кеті Холмс намагається обмежити спілкування Тома і Сурі, знову ж, через його захоплення саєнтологією. Нібито він може нав'язати незміцнілій дитячій свідомості не ті цінності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс і Том Круз зустрінуться в суді через 12 днів

Нагадаємо, Холмс розлучається з чоловіком після майже шести років шлюбу через його маніакальне захоплення саєнтологією, на яке він хотів "підсадити" і їхню дочку Сурі. Кеті, яка, мабуть, важко терпіла релігійне вчення чоловіка, буквально вибухнула, коли дізналася, що Круз хоче відправити дочку в закриту саєнтологічну школу. У результаті Кеті зажадала одноосібної опіки над Сурі і аліменти на додачу. Світські хронікери підрахували, що Том повинен виплачувати дружині по три мільйони доларів за кожен рік шлюбу. Разом, виходить 18 мільйонів.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз через розлучення з Кеті Холмс знаходиться на межі нервового зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути