четвер, 05 липня 2012 11:35

Кеті Холмс і Том Круз зустрінуться в суді через 12 днів

Кеті Холмс і Том Круз зустрінуться в суді через 12 днів
Актриса вимагає закритого слухання Фото: show.oboz.ua

Судове слухання у справі розлучення Кеті Холмс і Тома Круза відбудеться в Нью-Йорку 17 липня. Про це повідомив Джонатан Вольф - адвокат Кеті. Також він розвіяв чутки про те, що актриса нібито прийшла в суд 3 липня і зажадала термінового слухання справи про опіку над Сурі Круз.

Вольф підкреслив, що Кеті вимагає закритого слухання і не робила жодних спроб прискорити судовий процес. У свою чергу Том Круз поки що не подав жодних офіційних паперів.

Стало відомо, що актор прилетів додому в Лос-Анджелес зі зйомок в Ісландії. Том відсвяткував свій 50-річний ювілей у вузькому сімейному колі і з дітьми Коннором і Ізабеллою. Джерела розповідають, що спочатку Том хотів відзначити день народження в Ісландії з Кеті і Сурі, але через останні події плани помінялися, від чого свято було сумним.

Зараз Круз навмисно не приїжджає в Нью-Йорк, щоб не стати жертвою уваги папараці і журналістів. Тим не менш, актор зідзвонюється зі своєю донькою Сурі кілька разів на день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс хоче відібрати у Тома Круза дочку

Нагадаємо, шлюб Кеті Холмс і Тома Круза, який тривав без кількох місяців шість років, не закінчиться мирно. Так, умови шлюбного контракту, який актори підписали в 2006 році, абсолютно не влаштовують Кеті.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс і Том Круз зустрінуться в суді через 12 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути