пʼятниця, 06 липня 2012 09:36

Кеті Холмс: "Це схоже на нову фазу життя"

Кеті Холмс: "Це схоже на нову фазу життя"
В даний час Холмс і шестирічна Сурі живуть в окремій квартирі в Нью-Йорку Фото: moizvezdi.ru

Кеті Холмс зараз доводиться нелегко. Сотні репортерів намагаються за будь-якої можливості взяти у неї інтерв'ю. Їй довелося змінити охорону, оскільки колишніх сек'юріті актриса підозрювала у надмірній лояльності до Тома Круза. Вона намагається захистити дочку від спілкування з батьком.

Поки Кеті не спілкується з пресою. Однак уважні світські оглядачі помітили в одному з інтерв'ю, які давала актриса до оголошення про розлучення, натяки на серйозні зміни.

Так, в бесіді з журналістом американського Elle 32-річна Холмс заявила: "Зараз я почуваюсь однозначно більш комфортно в своєму тілі. Відчуваю себе більш сексуальною. Це не схоже на те, що я відчувала, будучи на третьому десятку. Я починаю входити в свій справжній образ. Це схоже на нову фазу життя".

Зауважте, інтерв'ю зірка дала за кілька тижнів до того, як оголосила про розрив з чоловіком-мегазіркою. Про Тома ж Кеті сказала: "Він є Томом Крузом (тобто зіркою) більше тридцяти років. Я ж знаю, хто є я, де я знаходжуся і до чого хочу прийти. Власне, саме на цьому мені і хочеться зосередитися".

Як пише портал TMZ.com, в даний час Холмс і шестирічна Сурі живуть в окремій квартирі в Нью-Йорку. За даними джерел з оточення актриси, в даний час у Круза "немає ніякого контакту з Кеті". Більш того, Холмс забороняє акторові спілкуватися з донькою. Представникам Круза з великими труднощами вдалося вмовити Холмс на те, щоб Том хоча б раз на день розмовляв з Сурі по телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз через розлучення з Кеті Холмс знаходиться на межі нервового зриву

"Спілкування з донькою допомагає Тому не зійти з розуму від розчарування. Він не зміг сказати Сурі про розлучення. Стосунки Тома і Кеті зараз дійсно дуже погані. Круз вважає, що дружина його зрадила, а дочка використовує для маніпуляції", - уточнюють джерела.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс: "Це схоже на нову фазу життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути