Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2020 23:46

Відпочинок на Марсі: Джамала розчулила мережу світлинами дітей
4

Джамала разом з синами відпочиває в Єгипті
Фото: instagram.com/jamalajaaa
Джамала разом з синами відпочиває в Єгипті
Джамала разом з синами відпочиває в Єгипті
Джамала разом з синами відпочиває в Єгипті

Українська співачка Джамала замилувала шанувальників ніжними світлинами і зворушливим відео із свого відпочинку в Єгипті. Незабутні миттєвості артистка зберегла на своїй сторінці в Instagram.

Джамала поділилася з підписниками дописами, в яких йдеться, що вона разом з синами відпочивають на курорті Марса Алам.

Співачка розповіла і навіть показала відео, що в один із днів відпочинку вона зустріла народну артистку України Ніну Матвієнку.

"Ніколи не була в місті Marsa Alam, хоча дуже люблю Єгипет і неодноразово про це говорила. А тут приїхала і на пустинному березі зустріла Ніну Митрофанівну Матвієнко! Та й ще і маю змогу з нею плавати. Коли б таке було?" - написала Джамала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти - Людина і не забувай про це" - закликає Mentions в альбомі Muzika

Також співачка запостила відео, де її батько тримає на руках свого молодшого онука і співає йому кримськотатарські пісні.

"Мій батько носій дуже крутих кримськотатарських пісень. Їх маленькій мені співала моя бабуся, а зараз він співає своїм онукам".

Останній допис також неабияк розчулив шанувальників співачки. Вона показала як її молодший син Селім плаває в морі. А ще Джамала зізналась, що їй здається, що малюк уже співає арабською.

На премію "Греммі" номінували саундтрек до художнього фільму Девіда Добкіна "Євробачення: Історія вогненної саги". У записі стрічки брала участь українська співачка Джамала, пише "Новое время".

Зараз ви читаєте новину «Відпочинок на Марсі: Джамала розчулила мережу світлинами дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути