середа, 02 грудня 2020 13:01

"Ти - Людина і не забувай про це" - закликає Mentions в альбомі Muzika

"Ти - Людина і не забувай про це" - закликає Mentions в альбомі Muzika
У деяких треках звучить унікальний інструмент, який не зустрінете більше ніде в світі. Фото: надане піар-агентом артиста

Саундпродюсер, керівник музичного медіа Muzika UA, амбасадор Всесвітнього молодіжного екологічного руху Let's Do It в Україні та фронтмен денс-поп проєкту Mentions випустив 2-й альбом Muzika.

"Рік знадобився на створення альбому. Muzika пережив найскладніший рік у моєму молодому житті. Декілька емоційних зривів на фоні фінансової кризи через карантин, внутрішніх переживань щодо розпаду попереднього складу проєкту, проблемні й токсичні стосунки. Проте в той же час - це період створення потужних проєктів, таких як медіа Muzika UA, написання гімну до акції Всесвітнього дня прибирання World CleanUp Day в Україні, до якого долучилось 20 крутих українських артистів з різних областей. Одне й єдине не змінюється в моєму житті вже багато років - не можу і дня без музики", - коментує Mentions.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єри тижня: Український тріумфатор "Санденсу", Ґаспара Ное та вбивчий інтелект

Альбом складається з 8 треків, за кожним з яких стоїть містична історія. Кожною з них артист ділиться з аудиторією щодня у своїх соцмережах. Muzika наповнений прихованими пасхалками, знаками та символами, які знайдуть лише ті, хто слідкує за творчістю проєкту. А в деяких треках звучить унікальний інструмент, який не зустрінете більше ніде в світі.

Гурт "Малдіви" представляє сучасну збірку українських колядок "І летить по світу коляда". Вони вже відзначились великим дитячим доробком на YouTube-каналі "З любов'ю до дітей", де вже кілька років поспіль тішать своїх прихильників та їх батьків динамічними україномовними руханками. Зараз випустили у світ для своїх прихильників цілий альбом танцювальних колядок.

Зараз ви читаєте новину «"Ти - Людина і не забувай про це" - закликає Mentions в альбомі Muzika». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути