середа, 17 жовтня 2018 15:19

Олю Полякову розпиляють прямо на сцені
4

Концерт Олі Полякової у Палаці спорту відбудеться 26 жовтня
Фото: прес-служба
Концерт Олі Полякової у Палаці спорту відбудеться 26 жовтня
Концерт Олі Полякової у Палаці спорту відбудеться 26 жовтня
Концерт Олі Полякової у Палаці спорту відбудеться 26 жовтня

Менше двох тижнів залишається до гранд-шоу Олі Полякової "Королева ночі". Наймасштабнішу подію в своїй кар'єрі співачка збирається відсвяткувати новим рекордом прямо на сцені київського Палацу спорту.

Одну з найбільш травмонебезпечних декорацій вартістю понад 10 тис. доларів виготовляють для Полякової за спеціальним замовленням в Європі. На ній буде реалізований екстремальний трюк з розпилюванням поп-діви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Олі Полякової в Палаці спорту будують тронний зал

"Коли я почув одну з нових пісень Полякової, я зрозумів, що вона дуже, до речі, не властива Олі - і за своєю драматургією ідеальна для того, щоб під неї... розпиляти артистку! Справжнісінькою величезної електричної пилкою розпилювати її буде один з кращих ілюзіоністів України Андрій Чеканюк. Дія відбуватиметься на напівпрозорому столі, так що глядач зможе побачити смертельний трюк на власні очі", - розповідає режисер шоу Герман Ненов.

Гранд-шоу "Королева ночі" стане початком всеукраїнського туру Полякової, який стартує навесні наступного року. Співачка збирається побити свій минулорічний рекорд: концерти в 63 містах України в рамках одного туру.

Зараз ви читаєте новину «Олю Полякову розпиляють прямо на сцені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути