понеділок, 10 травня 2010 17:30

Ольга Сумська і Віталій Борисюк зраджують один одному за гроші (ФОТО)

Актор Віталій Борисюк прийшов на вечірку "Ріал Камеді" у столичний розважальний центр "Арена" без дружини актриси Ольги Сумської. За руку він тримав блондинку років 20. Кореспондент Gazeta.ua поцікавився, хто його супутниця.

"Це дочка від першого шлюбу, - пожартував актор. Після тривалої мовчанки серйозно відповів. - Насправді, це дочка моїх друзів Наталія. Вона актриса. Називаю її просто Наталі".

Тиждень тому ходили чутки, що Віталій Борисюк завів коханку. Через сімейні конфлікти подружжя ходить на вечірки порізно.

"Та ви що! Я без Олі, бо вона не змогла прийти, бо сидить вдома з донечкою Анютою", - виправдався Віталій.

Актриса Ольга Сумська на вечірки приходить з молодим актором Олексою Кибкало. У нього на безіменному пальці правої руки виблискує каблучка.

"Олекса має дружину, - переконує по телефону Ольга Сумська. - Він недавно переїхав у Київ. Я допомагаю молодому актору стати на ноги і зробити собі ім'я".

У світських колах подейкують, що подружжя Сумської і Борисюка зраджують один одному за гроші.

"Зараз це дуже вдалий піар-хід. Вже зрілі та знамениті зірки на своєму імені намагаються пропіарити молодих, - пояснює піар-технолог Олексі Раєвський. - Це вдалий привід про себе нагадати. Під шумок, що подружжя Сумської і Борисюка розпадається, засвітяться нові імена. Потім актори-початківці заплатять Ользі і Віталію гарні грошики і все знову стане на свої місця".

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська і Віталій Борисюк зраджують один одному за гроші (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути