середа, 10 березня 2010 13:50

Ольга Сумська ходить на вечірки з одруженим чоловіком (ФОТО)

Актриса Ольга Сумська прийшла на день народження до співака Віталія Козловського без чоловіка. У столичний "Вагон-ресторан" вона зайшла за руку з молодим телеведучим Олексою Кибкалом з Дніпропетровська. Йому вже місяць приписують роман з Сумською.

"Оля гарна жінка, - розповів кореспонденту Gazeta.ua Олекса Кибкало. - Вона мені дуже подобається. Віталій Борисюк ніколи не був проти, що я супроводжую її на світських заходах. Думаю, і сьогодні не образиться".

Під час розмови Олекса розповів, що має дві вищі освіти. У Київ переїхав три місяці тому.

"Я з шести років хотів бути лікарем, тому поступив у медичний університет. За освітою молодший медичний працівник і програміст. Вдома тримаю 9 сов. Люблю цих пташок з дитинства", - зізнався чоловік.

На прохання розповісти про своє особисте життя, попросив перервати розмову. На безіменному пальці правої руки у телеведучого виблискував золотий перстень, оздоблений діамантами.

"Олекса одружений, - розповіла Ольга Сумська. - З ним ми просто дружимо. Познайомилися на Бердянському міжнародному фестивалі, бо обоє там були ведучими. Тепер він переїхав у Київ. Я його просуваю, допомагаю знайти роботу".

Свого чоловіка, актора Віталія Борисюка, Оля залишила вдома з дитиною.

"У нас з Віталіком Борисюком все добре. Ми не розлучаємося. Бо дехто вже почав писати, що я подала на розлучення. Восьме березня провели разом. Він подарував мені білі троянди. Боявся, щоб я їх не знайшла. Купив пізно ввечері сьомого березня, тримав у кутку на балконі", - поділилась актриса.

За словами Сумської, чоловік залишився вдома з донькою Анною.

"Їй тільки вісім років. Раніше залишала її зі старшою донькою Тонею. Але вона поїхала в Мілан на роботу. Далі пробує себе у модельному бізнесі. Я сильно переживаю. Щодня строчу смски і говорю по скайпу, щоб по ночах нікуди не ходила", - зізналась Сумська.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська ходить на вечірки з одруженим чоловіком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути