понеділок, 30 липня 2012 17:42

Олена Водонаєва радує шанувальників відвертими знімками

Популярна телеведуча, колишня учасниця скандально відомого реаліті-шоу "Дом-2" Олена Водонаєва опублікувала у своєму блозі інтимні фотографії та розповіла, що перевезла сім'ю в Мексику.

Нагадаємо, що Олена Водонаєва замінила відому виконавицю Жанну Фріске на посаді ведучої телепроекту "Канікули в Мексиці". Тепер Олена, яка нещодавно відзначила 30-річчя на розкішній віллі, радує численних шанувальників новими гарячими знімками з жаркої Мексики. Так, наприклад, нещодавно Водонаєва опублікувала у своєму мікроблозі фотографію власних засмаглих ніжок в коротких джинсових шортиках з поясом у вигляді вишень.

Крім цього, Олена продемонструвала плоский живіт, чим дуже порадувала фанатів. Втім, деякі злі язики відзначили, що знімок своєю ідеєю дуже нагадує фотографію відомої німецької фотомоделі Хайді Клум, яка ще на початку місяця в своєму мікроблозі виклала схожу фотографію, що демонструє її ноги й живіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Водонаєва заради кар'єри кинула сина

Однак на одному знімку Водонаєва не обмежилася. Телеведучу нібито "впіймали", коли вона відвернулася від камери. На фотографії Олена демонструє розкішну струнку спинку у білій маєчці і татуювання. Назвала знімок Водонаєва лаконічно: "Підловили". До речі, Олена спростувала чутки, що нібито залишила чоловіка і сина, а сама поїхала в Мексику.

"Моя родина вже давно тут, просто я це не афішую, щоб не створювати зайвий ажіотаж. Я вже і в апартаменти зручніші переїхала, в сімейний і мальовничий район на мексиканському узбережжі - Каррерас. І до хлопців та дівчат ближче, і умови для дітей тут чудові . Поки я була одна, мені зручніше було в готелі", - зізналася Олена Водонаєва.

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва радує шанувальників відвертими знімками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути