пʼятниця, 23 березня 2012 17:59

Олена Водонаєва проміняла чоловіка на бізнесмена-ловеласа

Популярна телеведуча і модель, екс-зірка "Дому-2" Олена Водонаєва була помічена з чоловіком, який ніяк не був схожий на її законного чоловіка.

Взагалі, про особисте життя Олени Водонаєвої мало що відомо. В оточенні телеведучої кажуть, що вона тривалий час не живе з чоловіком, одна виховує сина Богдана і весь свій час присвячує роботі. Водонаєва активно знімається в різних телепрограмах і бере участь у фотосесіях. Сама телеведуча вважає за краще не розповідати подробиць свого особистого життя.

Папараці примітили Олену Водонаєву в аеропорту в компанії невідомого чоловіка. Обидва мали значний багаж і вирушали в Париж. Однак особистість нового супутника Водонаєвої недовго залишалася прихованою. З'ясувалося, що Олену супроводжував бізнесмен Арсеній Шаров.

Однак, як з'ясувалося, на Шарова не зареєстрована жодна компанія. Як, втім, і Bentley, а також Lamborghini, на якому нового бойфренда Водонаєвої не раз зупиняли за порушення.

Зазначимо, що Арсеній Шаров вважається у російському шоу-бізнесі справжнім ловеласом. Бізнесмен примудрився крутити романи з такими відомими дівами, як Емілія Вишневська і Тетяна Терьошина. Останньою перемогою Шарова на "любовному фронті" була солістка групи "Фабрика" Катя Лі. До слова, співачка навіть не хоче говорити про колишнього коханого. Але, схоже, всі ці обставини не зупинили телеведучу від рішення піти від законного чоловіка і кинутися у вир з головою.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олена Водонаєва виклала в мережу свої відверті фото

Нагадаємо, Олена Водонаєва вийшла заміж в серпні 2009 року. Обранцем Олени став бізнесмен Олексій Малакеев. Дата весілля довгий час трималася в секреті, і лише в день одруження в блозі Олени в Інтернеті з'явився запис: "Пішла заміж". Водонаєва з самого початку підготовки до торжества вирішила не афішувати цю подію. "Я не хочу кликати пресу в найважливіший день свого життя. Я не хочу бачити там зайвих людей, тому ми запросили тільки найближчих", - говорила в своєму інтерв'ю дівчина.

Примітно, що це було вже друге весілля Олени та Олексія. Вперше вони вимовили один одному клятви вірності на Мальдівах. "Це було свято для двох. Це, швидше, такий романтичний день, який запам'ятався на все життя", - розповідала Олена в одному з інтерв'ю. Через рік телеведуча народила первістка. Щасливі батьки назвали хлопчика Богданом.

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва проміняла чоловіка на бізнесмена-ловеласа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути