пʼятниця, 22 липня 2011 09:44

Олена Водонаєва зняла труси для Playboy
6

Зірка шоу "Дом-2", російська телеведуча Олена Водонаєва втретє знялася для чоловічого журналу Playboy.

29-річна знаменитість, яка влітку минулого року вперше стала мамою, з'явилася в новому скандальному образі і дала відверте інтерв'ю.

Як зазначає видання, всі її зйомки для журналу об'єднує благородна стриманість: відчувається, що вона усвідомлює свою красу, але при цьому не опускається до вульгарних ігор.

За словами Олени Водонаєвої, цього разу зйомка пройшла дуже інтимно, спокійно й умиротворено.

"На майданчику були присутні всього три людини: фотограф, його дружина - стиліст-візажист і мій директор Ганна. Я взагалі не люблю тусовки і гучне спілкування. Чудово, коли поруч мало людей, в цьому є якась чистота енергій", - запевняє Олена Водонаєва.

"...У перший раз було легше, ніж у всі наступні. Здавалося, ніяковіли всі навколо, але тільки не я. Для мене атмосфера знімального процесу чарівна; я перевтілююся і можу бути дуже відвертою і відкритою. Але тільки на фотографіях. У житті я закрита людина", - зізналася Олена Водонаєва.

"Те, що відбувається в спальні між двома людьми - це нормально, і я не вважаю домашні відеофільми чимось незвичайним, - каже артистка. - Звичайно, викладати в Інтернет інтимне відео я б не стала, але в жодному разі не засуджую людей, які це роблять. Якщо красива гетеросексуальна пара хоче поділитися своєю любов'ю, чому б і ні?".

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва зняла труси для Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути