пʼятниця, 03 лютого 2012 13:26

Олена Водонаєва виклала в мережу свої відверті фото

Відома модель і телеведуча Олена Водонаєва піднесла своїм численним шанувальникам сюрприз: дівчина виклала у своєму мікроблозі відверті знімки її фотосесії.

Олені Водонаєвій не звикати роздягатися перед камерами. Дівчина вже знімалася для чоловічих журналів - для Maxim в 2005 році і Playboy в 2006, 2009 і 2011 роках. Ось і зараз Водонаєва звично оголилася для чергової відвертої фотосесії і кілька знімків виклала у своєму Twitter. Численні шанувальники гідно оцінили всі вигини і опуклості тіла Олени, прокоментувавши фотографії суцільними компліментами і захопленими відгуками.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олена Водонаєва зняла труси для Playboy

На знімках Олена Водонаєва постала в звичному стилі жінки-вамп. Особливу сексуальність їй додало як би закрите боді-бюстьє. "Як би" тому, що чорне вбрання Олени насправді зроблене з найтоншого мережива, яке абсолютно не приховує тіла телеведучої. Дівчина на фото лежить на широкому ліжку в різних позах, її волосся трохи завите, а на губах - червона помада. Водонаєва абсолютно розкута і демонструє свою фігуру не тільки спереду, але і ззаду, де можна переконатися, що її боді закінчується стрінгами.

Олена Водонаєва пояснила своїм шанувальникам, що фотосесія проходила в Санкт-Петербурзі. Телеведуча не приховує, що абсолютно спокійно ставиться до подібних відвертих зйомок: "Я за експерименти і новий досвід".

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва виклала в мережу свої відверті фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути