вівторок, 10 липня 2012 11:25

Олена Водонаєва заради кар'єри кинула сина
7

Фото: Фото: Twitter Олени Водонаєвої

Олена Водонаєва відзначила ювілей без чоловіка і сина в Мексиці. Своє 30-річчя новій ведучій молодіжного реаліті-шоу довелося відсвяткувати на знімальному майданчику.

Олена Водонаєва, яка змінила на цій посаді вагітну Жанну Фріске, влаштувала на віллі вечірку з приводу свого дня народження. Тільки ось за столом серед гостей не було найближчих людей екс-учасниці "Дома-2".

Заради того щоб стати ведучою проекту на MTV, довелося пожертвувати найближчими: сином і чоловіком. "Не всі до мене змогли сюди прилетіти, - поділилася Водонаєва. - У житті бувають різні обставини, на які ми ніяк не можемо вплинути". Олена заперечує інформацію про розрив з чоловіком.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олену Водонаєву на Барбадосі накрила хвиля

Однак крім розставання з коханим дівчина полетіла і від сина Богдана. Адже свою кровиночку вона зможе тепер побачити тільки через кілька місяців.

Дістатися до Мексики змогли лише брат Водонаєвої і його дівчина. "Ми веселилися до ранку. Я запросила всіх, з ким працюю, і ми дуже здорово провели час. Напевно, це був один з кращих в моєму житті днів народжень. Вже точно він запам'ятається на все життя!" - радіє Олена.

Учасники проекту не залишилися в стороні від свята Водонаєвої. "Хлопці та дівчата дуже тепло привітали мене, хоча ми ще не встигли потоваришувати, - розповіла іменинниця. - Вони подарували намисто, яке я давно хотіла, і гарну сукню власного дизайну".

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва заради кар'єри кинула сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути