понеділок, 02 квітня 2012 16:54

Олену Водонаєву на Барбадосі накрила хвиля

Популярна телеведуча і модель Олена Водонаєва відлетіла відпочивати на Барбадос. Дівчина розповіла в мікроблозі, як стала жертвою величезної хвилі.

Олена Водонаєва зараз відпочиває від зимової московської весни на спекотному Барбадосі. Цей острів відомий не тільки своїми пляжами, але й тим, що є батьківщиною відомої виконавиці темношкірої красуні Ріанни.

Водонаєва розповіла про свої відпускні дні численним шанувальникам у своєму мікроблозі. Крім того, що Олена регулярно викладала фотографії сніданків, обідів і вечерь, які переважно складалися з ягід і фруктів. Телеведуча також повідала, як її збила з ніг величезна хвиля.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олена Водонаєва проміняла чоловіка на бізнесмена-ловеласа

"Сфотографувалася називається)) Коліна болять. Хвилі чотири бали. Тільки встала, і мене різко збила з ніг величезна хвиля! Збила різко, підкинувши спочатку вгору. Через секунду я різко впала вниз прямо на коліна, потім обличчям з усієї дурі об пісок. Зверху мене накрило хвилею. Стирчала одна дупа "обличчям" до берега", - розповіла Водонаєва. Все могло б закінчитися набагато гірше, однак Олена вчасно вийшла з води.

Спритні світські хронікери тут же зіставили факти, коли папараці "застукали" Водонаєву в компанії бізнесмена в аеропорту, і прийшли до висновку, що саме з ним красуня відпочиває на Барбадосі. Нагадаємо, в аеропорту Олену супроводжував бізнесмен Арсеній Шаров.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Олена Водонаєва виклала в мережу свої відверті фото

Шаров вважається в російському шоу-бізнесі справжнім ловеласом. Бізнесмен примудрився крутити романи з такими відомими дівами, як Емілія Вишневська і Тетяна Терьошина. Останньою перемогою Шарова на "любовному фронті" була солістка групи "Фабрика" Катя Лі. До слова, співачка навіть не хоче говорити про колишнього коханого. Але, схоже, всі ці обставини не зупинили телеведучу від рішення піти від законного чоловіка і кинутися у вир з головою.

Зараз ви читаєте новину «Олену Водонаєву на Барбадосі накрила хвиля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути