четвер, 14 червня 2018 16:07

Нова подружка пішла від Бреда Пітта до мільярдера

Нова подружка пішла від Бреда Пітта до мільярдера
Від Бреда Пітта пішла кохана

Актор Бред Пітт і 42-річна Нері Оксман більше не разом, пише Page Six. У минулі вихідні Нері бачили в Парижі в компанії 52-річного фінансиста і підприємця Білла Екмана.

Екман заснував і очолив хедж-фонд Pershing Square Capital Management, у вільний час дуже любить грати в теніс. В одному з аматорських турнірів він і взяв участь в минулий уїк-енд. Нері сиділа на трибуні уболівальників, а після гри разом з Екманом була помічена на вечірці.

"Білл виграв і матч, і дівчину. Бреду Пітту знадобиться тенісна майстерність і освіта Екмана, якщо він хоче бачити поруч із собою таку сліпучу інтелектуалку, як Нері", - прокоментував новину інсайдер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі прокоментувала своє скандальне розлучення

Екман в 1994 році одружився на Карен Енн Херсковіц, випускниці Гарвардського університету і ландшафтному дизайнерові. У Карен і Білла троє дітей. А в грудні 2016 року в мережі з'явилася інформація, що подружжя розійшлося.

Бред Пітт теж розстався з дружиною, але до сих пір не розлучився, тому що не може домовитися з нею про опіку над дітьми. Сьогодні ЗМІ повідомили, що суд дозволив акторові телефонувати дітям безпосередньо - без залучення до цього Анджеліни Джолі.

Зараз ви читаєте новину «Нова подружка пішла від Бреда Пітта до мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути