вівторок, 03 квітня 2018 18:18

Ніна Матвієнко вразила виходом у шкіряному корсеті та у рожевій перуці
14

Монатік з фанатами
Фото: Прес-служба
Монатік
Ассія Ахат
TAYANNA
Олександр Стоянов і Катерина Кухар

Днями у київському Палаці Україна відбулись зйомки концерту "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою", який глядачі телеканалу "1+1" побачать 9 квітня о 20:15.

В рамках вечора на сцені виступили такі популярні зірки українського шоу-бізнесу, як тренер "Голосу.Діти-3" MONATIK, "золотий голос" України Ніна Матвієнко, зіркові наставники "Голосу країни-8" Тіна Кароль та Сергій Бабкін, учасниця "Голосу країни-5" TAYANNA, Асія Ахат, Гайтана, учасниця "Танців з зірками" Оля Полякова та багато інших. Ведучою концерту стала Катерина Осадча.

Зйомки програми випали на день народження тренера "Голосу.Діти-3" MONATIK. З нагоди свята його маленькі підопічні з різних сезонів проекту вирішили зробити сюрприз наставнику та приїхали привітати його з радісною подією: за кулісами концерту діти виконали кавер на пісню Дмитра "Вечность" та подарували величезній торт з солодкою статуеткою співака у якості прикраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монатік показав, як розважається у США

Катерина Осадча здивувала артиста, підготувавши своє привітання: усі 4 тис. глядачів у залі надягли святкові капелюхи, чим приємно вразили Дмитра.

Разом з Ніною Матвієнко MONATIK презентував їхню нову пісню "Цей день". Своїм неймовірним та надсучасним виглядом Ніна Митрофанівна вразила не тільки глядачів, але й зіркових учасників концерту: співачка вийшла на сцену у рожевій перуці та шкіряному корсеті.

Тренер "Голосу країни-8" Тіна Кароль презентувала на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою" свою нову пісню "МММ". Артистка зізналася, що присвятила її чоловіку своєї мрії і навіть знайшла одного такого у залі. В свою чергу, Оля Полякова також вийшла на сцену з прем'єрою композиції "Королева ночі". Яскравий номер учасниці "Танців з зірками" у стилі 80-тих та обранця Тіни Кароль глядачі побачать вже зовсім скоро на телеканалі "1+1".

Також недільного вечора номером у колаборації з танцівником "Танців зі зірками" Євгеном Котом вразив тренер "Голосу країни-8" Сергій Бабкін. Тим часом, суддя проекту на Народна артистка України Катерина Кухар станцювала на сцені разом зі своїм чоловіком Олександром Стояновим під виконання пісні Олександром Пономарьовим.

Зараз ви читаєте новину «Ніна Матвієнко вразила виходом у шкіряному корсеті та у рожевій перуці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути