четвер, 10 серпня 2023 13:31

Немає більше проблем, крім гоління. Осадча "відчитала" колег через скандал із Остапчуком

Телеведуча Катерина Осадча відреагувала на публічний скандал навколо сексистських висловлювань шоумена Володимира Остапчука.

Вона заявила, що в умовах війни недоречно обговорювати такі теми. Про це написала в Instagram.

"Я щось пропустила? І війна вже закінчилась, і дітей повернули, і полонені вдома, всі з житлом і здорові, і все в нас так круто, і немає більше проблем і важливих тем, окрім гоління? Ну серйозно? – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остапчук виклав фото з волоссям на грудях і згадав "зашквари" колег

Автор: Скріншот
  Катерина Осадча відреагувала на публічний скандал із шоуменом Володимиром Остапчуком
Катерина Осадча відреагувала на публічний скандал із шоуменом Володимиром Остапчуком
Нагадаємо, Остапчук у своєму подкасті разом з співаком Positiff і блогером Богданом Буше обговорювали волосся на тілі жінок, вагу та целюліт. Він сказав, що "дівчина має бути поголеною всюди" і закликав жінок робити депіляцію. Буше додав: "Без депіляції вона не може бути 10 із 10. А те, що вона вважає – сорі".

До так званого флешмобу на підтримку жінок долучилися чимало знаменитостей. Переможниця "Холостяка 12" Катерина Лозовицька на тлі скандалу показала целюліт і розтяжки. Написала, що жінки мають піклуватись про себе, своє тіло та здоров'я. Але не для того, щоб хтось ставив оцінки.
Українська реп-виконавиця Аlyona Аlyona долучилася до флешмобу "я не 10 з 10" і показала неідеальну фігуру в купальнику. Ведуча Маша Єфросініна заявила, що "кожна дівчина є 10 з 10" і повинна це усвідомлювати. Додала, що жінка сама обирає, голитися чи ні.
Зараз ви читаєте новину «Немає більше проблем, крім гоління. Осадча "відчитала" колег через скандал із Остапчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути